VREME JE DA SE KOPAČKE OKAČE O KLIN: Legenda kluba je donela važnu odluku - kraj karijere u istorijskoj sezoni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.11.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pune decenije u plavo-belom dresu vreme je da se okrene novi list u sportskoj karijeri.

VREME JE DA SE KOPAČKE OKAČE O KLIN: Legenda kluba je donela važnu odluku - kraj karijere u istorijskoj sezoni!

Foto: FK Đurđin

Fudbaleri Đurđina iz istoimenog mesta koje se nalazi u sastavu grada Subotice, u aktuelnoj 2023/24 sezoni, po prvi put u svojoj istoriji takmiče se u okviru Vojvođanske lige Sever.

 

Prvi deo šampionata okončali su na pretposlednjoj 15. poziciji sa skorom od tri pobede, dva remija i deset poraza, ali je ostvarenje u poslednjoj takmičarskoj rundi nagovestilo da predstojeće proleće može doneti zapaženija ostvarenja na zelenom tepihu.

Naime, ekipa Đurđina je rezultatom 3:1 savladala subotičku Bačku 1901, a navedeni susret je istovremeno označio i kraj jedne velike igračke karijere.

Foto: FK Đurđin

Sjajno ostvarenje u poslednjem jesenjem kolu

 

Tadija Stantić, fudbaler koji je punih deset godina član Đurđina, odlučio je da "okači kopačke o klin". Poslednjih nekoliko godina Stantić nije bio redovni učesnik fudbalskih borbi na terenu, ali je uvek bio uz ekipu, pomažući saigračima da ostvare što bolje rezultate.

Klub se zahvalio svom nekadašnjem fudbaleru koji obavlja funkciju sekretara subotičkog Spartaka, a istovremeno je i predsednik Gradskog fudbalskog saveza Subotice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading