PUBLIKA JE MOGLA DA UŽIVA: Revija golova u Gornjem Milanovcu okončana na najpravedniji način - PODELOM BODOVA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.12.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri pogotka i rezultatski preokreti, obeležili su susret u gradu podno Rudnika.

PUBLIKA JE MOGLA DA UŽIVA: Revija golova u Gornjem Milanovcu okončana na najpravedniji način - PODELOM BODOVA!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Uzbudljiva fudbalska predstava viđena je u susretu 19. kola Prve lige Srbije na stadionu u Gornjem Milanovcu gde su se sastali nekadašnji superligaški klubovi Metalac i lazarevačka Kolubara.

 

Oko 300 ljubitelja fudbala okupilo se na tribinama stadiona u Gornjem Milanovcu, a fudbaleri su odgirali meč na ne baš najboljem terenu, što je očigledno velika boljka srpskog klupskog fudbala u ovo doba godine.

I pored navedenog ekipe su pružile sve što u ovom momentu mogu i znaju, a gosti su do prednosti stigli u 25. minutu susreta. Ispucanu loptu od strane golmana Dejana Stanivukovića prihvatio je Miloš Filipović koji je jednim potezom prevario defanzivca domaćina, a zatim i krenuo sam ka golu Gornjomilanovčana. Činilo se da je otišao prilično u stranu i da neće imati priliku da ugrozi Premovića, ali je usledio lukav udarac nakon kojeg je lopta završila u maloj mreži.

Do polovine drugog perioda igre promene rezultata nije bilo, a zatim domaćin u samo deset minuta stiže do potpunog rezultatskog preokreta. Sjajan prodor u 65. minutu Stefana Ilića po levom krilu i idealan centaršut, iskoristio je Abel Abah i mreža Lazarevčana se trese prvi put.

Desetak minuta kasnije asistent kod prvog gola Stefan Ilić je nepropisno zaustavljen na 22, 23 metra od gola. Slobodan udarac sjajno je izveo Savo Arambašić i domaćin stiže do prednosti.

Ipak, veliku radost gostima doneo je Stefan Marjanović u nadoknadi vremena. Iskoristio je fudbaler Lazarevčana gužvu u šesnaestercu Metalca i razantnim udarcem iskosa sa leve strane doneo vredan bod svojoj ekipi.

Foto: FK Kolubara

Podela bodova je najpravedniji ishod meča

 

- Prva liga Srbije, 19. kolo:

Metalac (Gornji Milanovac) - Kolubara (Lazarevac) 2:2 (0:1)

Strelci: A. Abah 65`, A. Arambašić 76`; M. Filipović 25`, S, Marjanović 90`

Stadion: FK Metalac, Gornji Milanovac

Gledalaca: 300

Sudija: Marko Gnjatović

Žuti kartoni: M. Premović, F. Bačkulja (Metalac); N. Nikolić, D. Stanivuković (Kolubara)

Metalac (Gornji Milanovac): Premović, Abah (B. Mijailović), Arambašić, Bačkulja (Vujčić), Bulatović, Ilić (Marković), Jovičić, Maksimović (N. Milošević), V. Mijailović, S. Milošević (Savić), Žakula.

Kolubara (Lazarevac): Stanivuković, Klimako Pinto, Cucin (Stanisavljević), Filipović (Damnjanović), Kočović, Lončar (Galvao), Marjanović, Nikčević (Živković), Nikolić, Vasiljević (Petrović), Đokić.

Obe ekipe i dalje se nalaze na pozicijama koje po okončanju ligaškog takmičenja vode u plej-aut fazu, a već narednog vikenda Kolubara na svom stadionu dočekuje Jedinstvo sa Uba, dok će Metalac gostovati na sremskomitrovačkoj AdmiralBet Areni ekipe Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading