TRI LAKA KOMADA: Za pobedu je bilo dovoljno 25 minuta - OFK Kopaonik slavio u kup duelu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.12.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NAstavak uspešne serije.

TRI LAKA KOMADA: Za pobedu je bilo dovoljno 25 minuta - OFK Kopaonik slavio u kup duelu!

Foto: OFK Kopaonik 1931 Brus

Fudbaleri OFK Kopaonika 1931 iz Brusa jesenji deo sezone u okviru Prve rasinske okružne lige okončali su na liderskoj poziciji sa tri boda prednosti u odnosu na najbliže pratioce, ekipe Rubina iz Donjeg Stupanja i Jastrepca iz Velikog Šiljegovca.

 

Sastav iz Brusa je prvi deo šampionata okončao sa skorom od 13 pobeda i po jednim remijem i porazom, tako da će odlučujuće prolećne borbe započeti sa najbolje startne pozicije.

Dobra ostvarenja u prvenstvu ekipa OFK Kopaonika 1931 nastavlja i u kup takmičenju. Momci u zeleno-crnoj sportskoj opremi su u okviru Kupa FSRO ubedljivo savladali Gornji Stepoš rezultatom 3:0, a pitanje pobednika bilo je rešeno već u prvom poluvremenu.

Na stadionu Sportskog centra Borac u Bivolju ekipa iz Brusa je do prednosti stigla u 15. minutu kada se u strelce upisao Vukojević. Isti igrač je duplirao prednost osam minuta kasnije, da bi konačan ishod ovog susreta postavio Danilović u 38. minutu.

Foto: FK Borac Bivolje

Stadion Sportskog centra Borac u Bivolju

 

- Kup FS Rasinskog okruga:

OFK Kopaonik 1931 (Brus) - Gornji Stepoš (Gornji Stepoš) 3:0 (3:0)

Strelci: Vukojević 15`, 23`, Danilović 38`

Stadion: Sportski centar Borac, Bivolje

Gledalaca: 50

Sudija: Slaviša Jakovljević (Kruševac)

Žuti kartoni: Kovačević, Burgić, M. Mitrović (OFK Kopaonik 1931); Milosavljević, Aleksić, Marković (Gornji Stepoš)

OFK Kopaonik 1931 (Brus): Jovanović, Todorović, U. Knežević, Danilović (M. Mitrović), Vilimonović (Mi. Nikolić), Ma. Nikolić, Vukojević (Milisavljević), Kovalević, Burgić, Zdravković, Mehmedi.

Gornji Stepoš (Gorni Stepoš): Anđelović, Dačić, Đokić, M. Milosavljević, Da. Janjić, Dimitrijević, Aleksić, Du. Janjić, Marković, V. Milosavljević, Đokić.

Treba podsetiti da su usled loših vremenskih uslova poslednja dva jesenja kola u okviru Prve rasinske okružne lige odložena i biće odigrana pred start drugog dela šampionata na proleće 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading