PONOSAN JE NA OSTVARENO: Predsednik Fudbalskog saveza prisustvovao sastanku UEFA komisije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.12.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OStvarenja u godini koja se bliži kraju, bila su istorijska.

PONOSAN JE NA OSTVARENO: Predsednik Fudbalskog saveza prisustvovao sastanku UEFA komisije!

Foto: FSB

Amaterska reprezentacija Fudbalskog saveza Beograda ostvarila je sjajne rezultate na UEFA Regionalnom kupu koji je ove godine održan u Španiji. Istovremeno je prvi čovek prestoničke kuće fudbala postao i član UEFA komisije.

 

Predsednik Fudbalskog saveza Beograda Marko Zdravković prisustvovao je svom prvom sastanku kao član Uefa komisije za amaterski i omladinski fudbal.

Jedna od najbitnijih tema za naš Savez bio je ovogodišnji UEFA Regionalni kup gde je Fudbalska Amaterska Reprezentacija Beograda ostvarila istorijski uspeh osvajanjem srebrne medalje. Takođe, na sastanku je prikazan dokumentarni film o turniru u Galiciji, predsednik Marko Zdravković je bio veoma ponosan pred svim članovima na ostvarenom rezultatu i stekao veoma pozitivne utiske o ulozi Fudbalskog Saveza Beograda na međunarodnoj sceni.

Foto: FSB

Sjajno ostvarenje prestoničkih reprezentativaca na UEFA Regionalnom kupu 2023

 

Na sastanku se takođe diskutovalo o novim formatima i organizatorima takmičenja za U17 i U19, kao i Regions Cup gde će učestvovati neki novi regioni iz drugih zemalja po prvi put.

Treba podsetiti da je Amaterska reprezentacija Fudbalskog saveza Beograda nedavno započela i novi ciklus predvođena novoimenovanim selektorom Sašom Stojadinovićem. Beogradski reprezentativci su u prijteljskoj utakmici protiv reprezentacije Ljubljane na stadionu FK Ilirija remizirali rezultatom 0:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading