KRAJ SARADNJE: Nakon godinu i po dana, užarena klupa je ostala prazna - klub će morati brzo da reaguje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.12.2023

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav potez se nije mogao očekivati.

KRAJ SARADNJE: Nakon godinu i po dana, užarena klupa je ostala prazna - klub će morati brzo da reaguje!

Foto: FK Polet Ljubić

Fudbaleri Poleta iz Ljubića nakon okončanja takmičenja u jesenjem delu sezone, ostali su bez šefa stručnog štaba.

 

Kao grom iz vedra neba, danas se u fudbalskim krugovima pojavila informacija da je saradnja plavo-belih iz Ljubića i trenera Zorana Vujićića, nakon nešto više od godinu i po dana, prekinuta.

Ekipa Poleta je u jesenjem delu sezone ostvarila skor od šest pobeda i devet poraza i sa ukupno 18 osvojenih bodova nalaze se na devetoj poziciji zapadne grupe srpskoligaškog karavana i u nastavku takmičenja znatno su bliži borbi za opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Iskusni pedesetosmogodišnji stručnjak je u Ljubić stigao u martu 2022. godine u sa ekipom ubedljivo osvojio prvu poziciju u Zoni Zapadno-moravskoj. Prethodne 2022/23 sezone u trećeligaškoj konkurenciji plavo-beli su zauzeli petu poziciju što je svakako smatrano velikim ostvarenjem.

- Zoran Vujičić:

Datum rođenja. 10. februar 1965. godine

Mesto rođenja: Čačak

Na klupi FK Polet Ljubić: od 1. marta 2022. godine

Foto: FK Polet Ljubić

Sada već bivši trener ekipe iz Ljubiča - Zoran Vujičić

 

Nakon prekida saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, javnosti se obratilo i rukovodstvo sportskog kolektiva iz Ljubića:

- Želimo da se zahvalimo šefu na svemu sto je pružio za naš tim u prethodnim sezonama, ulaskom u Srpsku ligu, potom i osvajanjem petog mesta u prethodnoj sezoni, kao i trenutnim plasmanom u  sredinu tabele. Puno uspeha u sportskoj karijeri kao i u sledećim aganžmanima.

Za sada nije poznato ime Vujičićevog naslednika, a očekuje se da će FK Polet iz Ljubića u narednim danima i predstaviti novog šefa stručnog štaba koji će povesti plavo-bele u prolećne borbe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading