SA NJIMA SE MOŽE SVE ŠTO SE POŽELI: Nova navijačka grupa zaludela grad! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.12.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

iako rezultati kluba nisu na željenom nivou, podrška navijača ubuduće neće izostajati.

SA NJIMA SE MOŽE SVE ŠTO SE POŽELI: Nova navijačka grupa zaludela grad! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Fudbaleri gornjomilanovačkog Metalca i u aktuelnoj sezoni Prve lige Srbije figurirali su kao jedna od ekipa koja se može uključiti u borbu za vrh tabele i plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Međutim, ekipa je u prvih 13 prvenstvenih mečeva zabeležila svega jedan trijumf (Radnički Sremska Mitrovica 1:0) što je klub i ove sezone dovelo u nezavidnu poziciju da se nalazi na začelju tabele i da im preti grčevita borba za opstanak.

Ipak, rezultati u poslednjih mesec dana znatno su bolji. Gornjomilanovčani su u šest duela zabeležili tri pobede, dva remija i jedan poraz i Metalac se uoči poslednjeg jesenjeg kola sa ukupno 20 osvojenih bodova nalazi na 12. poziciji koja po okončanju ligaškog takmičenja ipak donosi osptanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Prethodnog vikenda Metalac je na svom terenu remizirao sa ekipom lazarevačke Kolubare rezutatom 2:2, a upravo će navedeni susret biti upisan u klupskim analima.

Naime, tokom ovog susreta po prvi put u Gornjem Milanovcu pojavila se organizovana navijačka grupa. Popularni "šerpaši" bodrili su svoje ljubimce, a svi u gradu podno Rudnika nadaju se da će iz meča u meč ova grupa bit isve brojnija i da će pomoći ekipi da već tokom narednog proleća ostvari bolje rezultate na samom terenu.

 

Da podsetimo, ekipu u poslednjoj takmičarskoj utakmici u 2023. godini očekuje gostovanje na AdmiralBet Areni u Sremskoj Mitrovici gde će protiv domaćeg Radničkog pokušati da nastavi sa serijom dobrih rezultata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading