"VI, LIČNO!" Vučević postavio Aleksića na mesto - Vi ste mi juče rekli da ubrzam kada sam govorio o Kosovu i Metohiji, da to nije važno!

Autor:

Vesti

02.05.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasprava o izboru nove Vlade Srbije

"VI, LIČNO!" Vučević postavio Aleksića na mesto - Vi ste mi juče rekli da ubrzam kada sam govorio o Kosovu i Metohiji, da to nije važno!

Foto: RTS/printscreen

Poslanici Narodne skupštine nastavili su raspravu o izboru nove Vlade Srbije, a u parlamentu su mandatar Miloš Vučević, kao i kandidati za ministre.

Mandatar Miloš Vučević odgovorio je poslaniku Miroslavu Aleksiću koji ga je optužio da prilikom iznošenja ekspozea o mnogim temama nije pričao. 

- Kažete ništa nisam rekao u ekspozeu o mnogim temama. Vi lično me niste slušali. Juče sam napomenuo da mi je jedan poslanik govorio da ubrzam kada sam govorio o Kosovu i Metohiji. Vi ste mi rekli da preskočim to. Da ne govorim i da ne čitam, da ubrzam, da skratim, da se ponavljam, da to nije važno, vi lično. Vi lično ste mi rekli da ne govorim o Kosovu i Metohiji toliko i da je to previše - rekao je Vučević. 

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana mandatar Miloš Vučević istakao je da vidi i razume Kosovo i Metohiju kao neotuđivi deo Srbije, naglašavajući da Vlada Srbije nikada neće odustati od KiM, kako je jasno istaknuto u njegovom ekspozeu. U odgovoru na kritike zamenice predsednika poslaničke grupe "Mi snaga naroda" Jelene Pavlović, Vučević je istakao da nije izbegavao ni jednu temu i da je vrlo jasno govorio o aktuelnim dešavanjima i budućim izazovima, naglašavajući nepopustljivost po pitanju KiM.

"Nisam pobegao ni od jedne teme, ni od jedne tačke i vrlo jasno sam pričao o onome što nam se dešava i onome što nas čeka i vrlo jasno podvukao da ne odustajemo od KiM", rekao je Vučević, odgovarajući na izlaganje zamenice predsednika poslaničke grupe "Mi snaga naroda Branimir Nestorović" Jelene Pavlović, koja je kritikovala ekspoze mandatara i predstavljeni plan politike prema KiM i EU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (27)

Loading
Jovan

02.05.2024 10:28

Aleksiću i opoziciji Kosovo nikad nije ni bilo važno jer oni gledaju samo sebe!

Danka

02.05.2024 10:29

Aleksić sam sebe ukopava!

Jovan

02.05.2024 10:30

Srećom pa se ovakvi lažovi poput Aleksića ništa ne pitaju!

Jovan

02.05.2024 10:31

Po ko zna koji put Aleksić je pokazao svoje pravo lice!