FINIŠ DELO KRASI: Kockice su se konačno sklopile - sa novim trenerom stigli su i mnogo bolji rezultati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.12.2023

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je u klub i u potpunosti preokrenuo sezonu.

FINIŠ DELO KRASI: Kockice su se konačno sklopile - sa novim trenerom stigli su i mnogo bolji rezultati!

Foto: FK Veternik

Na startu nove 2023/24 sezone u okviru južne grupe vojvođanskog fudbala, ekipa Veternika je u prvih deset prvenstvenih mečeva zabeležila čak sedam poraza i polovinom meseca oktobra sa svega devet bodova na kontu zauzimala je tek 14. poziciju na tabeli.

 

Usled loših rezultata rukovodstvo kluba je odlučilo da seniorski sastav uoči 11. takmičarske runde poveri treneru Kovačeviću, što se ispostavilo kao odličan potez.

Naime, Savo Kovačević je u finišu sezone, u poslednjih pet mečeva prikupio čak 11 bodova što je uticalo da ekipa na zimsku pauzu ode sa zalihom bodova koja im garantuje, ne samo opstanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala, već i potencijalnu borbu za vrh tabele.

Plavo-beli su ostvarili pobede u mečevima protiv novosadskog Indeksa (2:1), Dunava iz Starih Banovaca (1:0) i Radničkog iz Šida (5:3) i uz remije u mečevima sa temerisnkim TSK-om 0:0 i liderom Hajdukom iz Divoša 1:1, na zimsku pauzu su otišli sa ukupno 20 osvojenih bodova i devetim mestom na tabeli.

Foto: FK Veternik

Sjajne partije biće nastavljene i na proleće

 

Jasno je da je trener Kovačević pokrenuo ekipu sa mrtve tačke i da se u nastavku takmičenja mogu očekivati daleko bolji rezultati.

Priliku za nastavak uspešne serije Veternik će imati i u prvom prolećnom kolu kada će plavo-beli dočekati ekipu Jadrana iz Golubinaca. Meč je na programu 2. marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading