OPTIMISTIČNE INFORMACIJE SU STIGLE: Nakon što je kolabirao na terenu, stanje fudbalera je stabilno - klub se oglasio zvaničnim saopštenjem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.12.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgore je prošlo.

OPTIMISTIČNE INFORMACIJE SU STIGLE: Nakon što je kolabirao na terenu, stanje fudbalera je stabilno - klub se oglasio zvaničnim saopštenjem!

Foto: FK Mačva Šabac

Fudbaleri šabačke Mavče prethodnog vikenda u okviru 19. kola Prve lige Srbije dočekali su na svom stadionu Smederevo 1924 i trijumfom rezultatom 2:1 stiglu su do važnih bodova u borbi za plasman u plej-of fazu takmičenja.

 

Šabački "roso-neri" su slavili golovima Sani Abdulahija u 14. i Martina Novaković u 72. minutu susreta, dok je jedini pogodak za smederevske "oklopnike" postigao u 63. minutu Nikola Dimitrijević.

Međutim, susret nekadašnji superligaša obeležio je detalj iz 64. minuta kada je odmah pošto je napustio teren, vezni fudbaler Efija Ugiagbe, kolabirao. Hitnom reakcijom medicnskog tima ukazana je prva pomoć Nigerijcu koji je zatim odvezen u zdravstvenu ustanovu.

Samo dan nakon navedenog događaja, rukovodstvo Mačve se javnosti obratilo saopštenjem:

- Pošto je izašao iz igre u 64.minutu utakmice sa Smederevom 1924 i kolabirao, stanje Efija Ugiagbe je dobro i stabilno. Nalazi se u bolnici na daljim ispitivanjima, da bi se utvrdio uzrok. Klub mu želi brz oporavak i nada se da će se što pre vratiti u pogon i trening sa ekipom.

 

 

Da podsetimo, devetnaestogodišnji Nigerijac Efija Ugiagbe je početkom meseca septembra stigao u redove kluba iz grada na obalama Save iz ekipe Bendela. Do sada je zabeležio osam nastupa u crveno-crnom dresu Mačva u ovosezonskoj Prvoj ligi Srbiji, Na terenu je proveo 432 minuta i bio je stralac jednog pogotka u duelu protiv Jedinstva sa Uba koji je odigran psolednjeg dana meseca septembra, a koji je okončan trijumfom Šapčana rezultatom 1:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading