NAVIJAČI, IZBOR JE NA VAMA: Crno-beli predstavili četiri varijante dresa za narednu sezonu! (ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je odlučio da se obrati navijačima kako bi izabrali najbolje rešenje.

NAVIJAČI, IZBOR JE NA VAMA: Crno-beli predstavili četiri varijante dresa za narednu sezonu! (ANKETA)

Foto: FK Gornje Sinkovce

Fudbalski klub Gornje Sinkovce takmiči se u okviru Gradske lige Leskovca, a jesenji deo šampionata okončali su na pretposlednjoj devetoj poziciji sa šest osovjenih bodova.

 

Crno-beli su u prvom delu šampionata zabeležili svega dva trijumfa. Prva pobeda ostvarena je u okviru treće takmičarske runde kada je Gornje Sinkovce slavilo u Šišincima protiv Radnika 2013 rezultatom 4:0, da bi jesen okončali trijumfom na svom terenu protiv ekipe Todorovce rezultatom 4:1.

Ujedno su navedeni susreti bili i jedini u kojima su crno-beli stigli do prvenstvenih bodova, a svi u naseljenom mestu koje broji manje od 400 stanovnika, nadaju se da će njihovi ljubimci već na proleće zabeležiti bolja ostvarenja na terenu.

Istovremeno, klub se već sada priprema za narednu takmičarsku godinu, te je svojim navijačima predstavio četiri potencijalne garniture dresova, a na navijačima je da odaberu onu u kojoj bi voleli da vide svoje ljubimce.

 

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, već u prvom prolećnom kolu ekipu Gornje Sinkovce očekuje veliko iskušenje. Dočakaće aktuelnog lidera šampionata leskovački Građanski 2023 od kojeg su u prvom ovosezonskom meču ubedljivo poraženi rezultatom 0:4.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading