PRVI NOVAJLIJA NA STADIONU "LOTRIN GAJ": Petković donosi čvrstinu u zadnjoj liniji i siguran pas ka ofanzivcima!

Autor:

Sport

04.12.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se još pojačanja, cilj je da se napadne šampionski pehar.

PRVI NOVAJLIJA NA STADIONU "LOTRIN GAJ": Petković donosi čvrstinu u zadnjoj liniji i siguran pas ka ofanzivcima!

Foto: FK Turekovac

Vratio se u takmičarski pogon fudbalski klub Turekovac tokom prošle takmičarske godine, u povratničkoj sezoni je ostvaren plasman na sredinu tabele, ali je za aktuelno prvenstvo cilj mnogo veći.

Republika

Fudbaleri Turekovca su tokom jesenjeg dela prvenstva Gradske lige Leskovac osvojili 20 bodova, što je bilo dovoljno za drugu poziciju na tabeli, i dva boda zaostatka za liderom, sastavom Građanski 2023. Upravo će se između ova dva tima verovatno voditi velika borba na proleće za šampionski pehar, pa s tim u vezi obe ekipe će pokušati da ojačaju svoj igrački kadar tokom zimskog prelaznog roka. 

U toku jučerašnjeg dana stigla je zvanična potvrda o prvom novajliji na stadionu "Lotrin Gaj" u Turekovcu. Dosadašnji fudbaler sastava Taskovići, Ilija Petković (24) se nakon šest meseci provedenih u Nišavskoj okružnoj ligi, vraća u dobro poznatu ligu, u kojoj je već nastupao od leta 2022. do 2023. godine. 

Petković pokriva pozicije zadnjeg i prednjeg veznog, a može da odgovori i zadacima u poslednjoj liniji tima, njegovim dolaskom Turekovac je dobio čvrstinu i siguran pas, a karakteriše ga i odlična igra u duelima i skoku. Njegovim dolaskom Turekovac je dobio igrača koji je dobro upoznat sa ligom, jer je bio član ekipe Marjan MB, koja se takmiči u istoj, pored toga u karijeri je branio boje Dušnika i Zaplanjca.

Šef stručnog štaba Turekovca, Boce Kirov je sredinom polusezone stigao na klupu, sada će u dogovoru sa upravom odraditi zimski prelazni rok, kako bi klub napao plasman u viši rang na proleće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading