PRVO POJAČANJE U PARAGAMA: U redove jesenjeg prvaka stigao je iskusan fudbaler sa velikim iskustvom!

Autor:

Sport

04.12.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je krenula sa jačanjem igračkog kadra.

PRVO POJAČANJE U PARAGAMA: U redove jesenjeg prvaka stigao je iskusan fudbaler sa velikim iskustvom!

Foto: Facebook.com

Bila je leta 2021. godine ekipa Budućnosti (Parage) blizu plasmana u Vojvođansku ligu, ali tada nije imala sreće da kroz baraž izbori promenu lige, međutim po mnogima sada je u dosta boljoj situaciji.

Republika

Sastav Budućnosti je jesenji deo PFL-a Sombor završio na prvoj poziciji na tabeli, sa jednim bodom prednosti u odnosu na drugoplasirani Kulpin. Učinak od 11 trijumfa, tri remija i samo jednog poraza bio je dovoljan da se stigne na pola puta do plasmana u viši rang i da se na proleće u trku uđe sa pol pozicije.

Igrački kadar jesenjeg prvaka je sada na zasluženom odmoru, ali se to ne može reći za čelne ljude Budućnosti, koji uveliko pripremaju zimski prelazni rok koji je odmah iza ugla. U toku jučerašnjeg dana stigla je i potvrda iz kluba po pitanju prvog novajlije u njihovim redovima.

Republika

Foto: FK Budućnost Parage

Srđan Vuković

Dres Budućnosti od prolećnog dela prvenstva nosiće iskusni Srđan Vuković (34), reč je o fudbaleru koji je proteklih šest meseci branio boje Radničkog iz Sombora u MFL-u Sombor (1. razred). Kroz karijeru Vuković je bio član Bratstva 2019 (Prigrevica), Sloge iz Čonoplje, Feniksa, ŽAK-a, Radničkog iz Bajmoka i OFK Metalca iz Sombora.

Dolaskom Vukovića otvorena je transfer pijaca u Paragama, ambicije su visoke, pa se može očekivati da uprava dovede još par fudbalera kako bi se održao viskom ritam i od starta prolećnog dela prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading