NAKON DUŽEG PERIODA, VREME JE ZA RASTANAK: Hrtkovčani potvrdili odlazak dva fudbalera!

Autor:

Sport

03.12.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelaze u isti klub.

NAKON DUŽEG PERIODA, VREME JE ZA RASTANAK: Hrtkovčani potvrdili odlazak dva fudbalera!

Foto: FK Hrtkovci

Fudbalski klub Hrtkovci je prošle takmičarske godine stigao do šampionskog pehara Opštinske lige Ruma-Irig, što je dovelo do plasmana u Međuopštinsku ligu Srem, u kojoj se takođe solidno snalazi.

Republika

Ekipa je nakon jesenjeg dela prvenstva sakupila 14 bodova, što je dovoljno za desetu poziciju na tabeli. Učinak od tri trijumfa, pet remija i isto toliko poraza može se podvesti pod solidan, imajući u vidu da je reč o novajliji u ligi, ali isto tako će se na proleće "juriti" bodovi, kako bi se obezbedio što pre opstanak u ligi.

Zimski prelazni rok zvanično još nije počeo, ali klubovi uveliko dogovaraju sa igračima transfere, pa je tako i u redovima Hrtkovca. Na zvaničnom profilu kluba objavljena je informacija da dva mlada fudbalera nakon dužeg vremena provedenog u klubu, napuštaju njihove redove. 

Marko Obrovac (23) je prve fudbalske korake napravio upravo u sastavu Hrtkovci, od 2011. je prošao sve mlađe kategorije i stigao je do prvog tima, ali je sada došlo vreme za rastanak. Njegov imenjak, Antonić (23), je takođe gotovo celu svoju karijeru proveo u istom dresu, sem šestomesečnog perioda kada je bio član Slovena iz Rume.

Obrovac i Antonić će karijeru nastaviti u istoj ligi, ali u dresu Poleta, tim iz Nikinaca je sa 19 osvojenih bodova na deobi sedme pozicije na tabeli. Prošle godine ekipa se nalazila u samom vrhu tabele, na petom mestu, a isto se očekuje i za ovu takmičarsku godinu, pa će se na proleće raditi dosta jače i bolje, kako bi došli i rezultati.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading