VREME JE ZA NOVI IZAZOV U KARIJERI: Živanović je napustio Valjevsku Kamenicu, poznat je i novi klub iskusnog veznog fudbalera! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

04.12.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi mandat na dobro poznatoj adresi.

VREME JE ZA NOVI IZAZOV U KARIJERI: Živanović je napustio Valjevsku Kamenicu, poznat je i novi klub iskusnog veznog fudbalera! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva Stefana Živanovića

Kada se poklope ambicije kluba i igrača, obično se tada lako stiže do dogovora i transfera, ali isto tako ako dođe do mimoilaženja u ciljevima, obično dođe i do rastanka.

Republika

Fudbalski klub Mladost iz Valjevske Kamenice već neko vreme takmiči se u Gradskoj ligi Valjeva, gde već pet godina pokušava da se vrati u međuopštinski rang takmičenja. Leta 2022. godine igrački kadar ojačan je dolaskom Stefana Živanovića (28), ambicije su bile velike kako za prošlu, tako i za ovu takmičarsku godinu, ali se rezultati nisu poklopili, što je dovelo do rastanka.

Ovaj vezni fudbaler je nakon završetka jesenjeg dela prvenstva saopštio upravi Mladosti da želi da promeni sredinu, i čelni ljudi kluba su ispoštovali njegovu odluku. Živanović je ubrzo nakon rastanka sa ekipom iz Valjevske Kamenice, stigao do dogovora sa novim-starim timom.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler će od starta proleća braniti boje Iskre iz Donje Bukovice, za koju je već nastupao u od 2017. do 2020. godine, tada je bio i član generacije koja je stigla do istorijskog plasmana na treće mesto Kolubarske okružne lige

Živanović će tako započeti svoj drugi mandat u Iskri, a u karijeri je još bio član ekipe Rakac (Stave), Juniora Novo Naselje, Budućnosti Krušik, Brđanca, kao i Budućnosti i Radničkog iz Valjeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading