TRENER ZA POKUŠAJ ULASKA U SRPSKU LIGU: U Topolu stiže jedan od perspektivnijih stručnjaka u okrugu!

Autor:

Sport

03.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Karađorđa želi da se klub vrati u srpskoligaško društvo!

TRENER ZA POKUŠAJ ULASKA U SRPSKU LIGU: U Topolu stiže jedan od perspektivnijih stručnjaka u okrugu!

Foto: FK Karađorđe Topola

Već šest godina tim iz Topole nalazi se u Podunavsko-šumadijskoj zoni, sa ciljem da se vrati u srpskoligaški karavan u kojem je bio poslednji put od 2014. do 2018. godine.

Republika

Sastav Karađorđa je u aktuelnom prvenstvu zabeležio učinak od osam trijumfa, tri remija i četiri poraza, što je bilo dovoljno za četvrto mesto na tabeli. Tim iz Topole ima 26 osvojenih bodova, dok jesenji prvak ima šest više, bodovni deficit koji jeste veliki, ali je i dostižan, imajući u vidu da je liga ove godine dosta izjedančena, i da svako može svakog da dobije.

Uprava Karađorđa je u toku današnjeg dana postigla dogovor sa novim šefom stručnog štaba, reč je o Daliboru Spasiću (48), koji će predvoditi ekipu u narednoj polusezoni. Spasić je jedan od perspektivnijih trenera u okrugu, do sada je u karijeri sa velikim uspehom vodio Moravu iz Velike Plane tri sezone, nakon toga je radio u dva srpskoligaška tima. Bio je na klupi OFK Mihajlovca, i Sloge iz Petrovca na Mlavi gde je imao poslednji angažman.

Republika

Foto: FK Karađorđe Topola

Dalibor Spasić

Popularnog "Spaleta" odlikuje žestok rad, red i disciplina, kao i fantastičan odnos sa igračima. Uprava kluba je napravila odličnu uvertiru promocijom trenera za dalja dešavanja u zimskom prelaznom roku, cilj je isti kao i na početku sezone, povratak u Srpsku ligu Zapad. 

Prednost tima iz Topole tokom drugog dela prvenstva će sigurno biti što sa svim direktnim konkurentima za najviši plasman igra pred svojim navijačima, a u dosadašnjem toku prvenstva sastav Karađorđa je na svom terenu zabeležio šest trijumfa i jedan remi, uz 17 postignutih golova, dok je njihova mreža ostala mirna.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading