LETOŠNJI TRANSFERI SU I VIŠE NEGO DOBRI: Novajlije su opravdale epitet pojačanja - sada je vreme za zimski prelazni rok!

Autor:

Sport

03.12.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li uprava Obilića da podigne lestvicu uspeha?

LETOŠNJI TRANSFERI SU I VIŠE NEGO DOBRI: Novajlije su opravdale epitet pojačanja - sada je vreme za zimski prelazni rok!

Foto: FK Obilić Zmajevo

Uspela je ekipa Obilića iz Zmajeva da se vrati prošle sezone u Vojvođansku ligu Sever, tada je na kraju prvenstva tim stigao do plasmana na deveto mesto u ligi, dok je u aktuelnom šampionatu situacija još bolja.

Republika

Tim iz Zmajeva zimsku pauzu provodi na šestoj poziciji sa 24 osvojena boda, bodovni saldo je mogao biti dosta bolji, ali je jesenji deo prvenstva završen sa tri vezana poraza, što je u velikoj meri uticalo i na plasman. Pred upravom kluba je zimski prelazni rok, ali su čelni ljudi Obilića iskoristili priliku da pohvale trud, zalaganje i igru letošnjih novajlija.

Jovan Vučetić (28) je tokom letnjeg prelaznog stigao u Zmajevo, i zadužio je dres sa brojem jedan, odličnim bravurama pred golom, naravno uz odbrambenu liniju, uspeo je da svoju mrežu sačuva u četiri utakmice, dok je tokom lige primio 18 golova, što je peta najbolja odbrana u šampionatu.

Srđan Jušković (29) je nakon OFK Vrbasa, TSK Temerina, Slavije (Pivnice), Vojvodine iz Bačkog Gradišta, odlučio da karijeru nastavi u Zmajevu, reč je o iskusnom fudbaleru koji je uneo određenu dozu čvrstine u igri, posebno u odbrambenoj liniji. 

Republika

Foto: FK Obilić Zmajevo

Trio letošnjih novajlija

Iskusni Nemanja Krstić (30) je takođe obukao dres Obilića pre šest meseci, pre toga je bio član Bratsva 2019, Starog Grada, Kulpina, Tvrđave, a upravo je prve fudbalske korake napravio u Zmajevu, pa se može reći da se vratio kući. 

Pred upravom kluba je sada još jedan prelazni rok, letošnja pojačanja su uz tadašnji igrački kadar dodatno podigla nivo igre, i svakako da bez njih ova polusezona ne bi bila toliko uspešna.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading