MENJA SREDINU, ALI STIŽE U DOBRO POZNATO DRUŠTVO: Transfer o kojem će se pričati u Podunavskom okrugu!

Autor:

Sport

03.12.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva epizoda je bila jako uspešna, očekuje se isto i u drugom mandatu.

MENJA SREDINU, ALI STIŽE U DOBRO POZNATO DRUŠTVO: Transfer o kojem će se pričati u Podunavskom okrugu!

Foto: Facebook.com

Na pola je puta Mladi Radnik 1940 da se vrati nakon šest godina u dobro poznato društvo, tada je ekipa bila redovan učesnik zonskog ranga, koji se sada zove Podunavsko-šumadijska zona.

Republika

Sastav iz Radinca zimsku pauzu Podunavsko okružne lige provodi na liderskoj poziciji na tabeli, koju deli sa Borcem 1932 iz Ralje, čiji je bodovni saldo takođe na broju 41. Učinak dva prvoplasirana tima je identičan po pitanju krajnjoj ishoda meča (10 trijumfa i dva remija), ali je u gol razlici bolji Mladi Radnik, koji drži epitet najboljeg napada, i druge najbolje odbrane u ligi. 

Uprava kluba je i pre zvaničnog otvaranja transfer pijace krenula sa pronalskom pojačanja za drugi deo prvenstva, i stigla je potvrda dolaska jednog novajlije. Jovica Dobrić (38) nakon godinu i po dana provedenih u redovima Borca iz Ralje, stiže redove ekipe iz Radinca. Dobrić je kroz karijeru bio "jedinica" OFK Mihajlovca, Proletera iz Vranova, Smedereva i Šumadinca iz Binovca, a ovo će mu biti drugi mandam u redovima Mladog Radnika.

Republika

Foto: FK Mladi Radnik 1940 Radinac

Dobrić ponovo u Mladom Radniku

Dobrić je bio član Mladog Radika u sezoni 2012/2013, bio je deo jedne od najjačih ekipa u poslednjih trideset godina. Tokom te takmičarske godine klub je zauzeo visoko četvrto mesto u tadašnjoj Zoni Dunav. 

U redovima jesenjeg prvaka sada po mnogima "stanuju" dva najbolja golmana u Srezu, trener će imati velike dileme koga da stavi u startnu postavu, ali svakako bilo ko da zauzme mesto između stativa, neće biti ekipa u bilo kakvom deficitu.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading