ZIMSKA PAUZA JESTE AKTIVNA, ALI TO NE VAŽI ZA UPRAVU KLUBA: U Barajevu se radi na polju infrastrukture!

Autor:

Sport

06.12.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelni ljudi kluba nastavljaju sa svojim planovima.

ZIMSKA PAUZA JESTE AKTIVNA, ALI TO NE VAŽI ZA UPRAVU KLUBA: U Barajevu se radi na polju infrastrukture!

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Izvršena je fuzija KFK Ravne Gore i Barajeva, za domaći teren izabran je stadion u Barajevu, dok je ime kluba za aktuelno prvenstvo Beogradske zoneKFK Ravna Gora Barajevo.

Republika

Po dosadašnjim rezultatima, može se reći da je potez spajanja i više nego dobar, ekipa je prvi deo prvenstva završila sa 29 osvojenih bodova, što je trenutno dovoljno za treće mesto na tabeli, odnosno za poziciju koja omogućava baraž za plasman u Srpsku ligu Beograd. Uprava kluba će se u predstojećem periodu baviti prelaznim rokom i jačanjem igračkog kadra, a već se radi i na drugim poljima.

U toku je izgradnja pomoćnog terena sa veštakom travom u Barajevu, završetak radova planiran je  za mesec februar, ako to dozvole vremenski uslovi. Primarni projekat rukovodstva kluba jeste da se ovaj teren pripremi u što kraćem roku, kako bi se postavila osnova za razvoj juniorske škole, ali isto tako će ovo dosta značiti i seniorskom timu. 

Do pre samo par kola pre kraja jesenjeg dela prvenstva tim iz Barajeva je bio među dva vodeća tima na tabeli, ali su dva poraza u kratkom vremenskom razmaku, od OFK Mihajlovca i Budućnosti iz Dudovice uticala da se na zimsku pauzu ode sa četiri boda zaostatka za liderom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading