SAVIĆ SPUSTIO SLUŠALICU: Razrešena su sva transfer nagađanja - vrhunski centarfor karijeru nastavlja u ovom klubu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NA zadovoljstvo svih ljubitelja fudbala, golgeter će i narednog proleća nositi opremu žuto-plave boje.

SAVIĆ SPUSTIO SLUŠALICU: Razrešena su sva transfer nagađanja - vrhunski centarfor karijeru nastavlja u ovom klubu!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Fudbaleri Poleta iz Novih Karlovaca prvi deo šampionata u okviru Sremske lige okončali su na devetoj poziciji sa ukupno 22 osvojena boda.

 

Žuto-plavi su zabeležili skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i jednog remija, ali se mora istaći da su jesenja ostvarenja mogla biti i znatno bolja, da ekipa polovinom meseca septembra nije zapala u rezultatsku krizu tokom koje je nanizala četiri uzastopna neuspeha.

Međutim, ono što je mnogo više plašilo ljubitelje fudbala u Novim Karlovcima, jeste status golgetera ekipe Marka Savića.

Poslednjih mesec dana kružile su priče da Savić ima nekoliko unosnih ponuda, ali sam fudbaler nije želeo ništa da odlučuje preko noći i prioritet mu je bio dogovor sa timom u čijem dresu je nastupao u prvom delu takmičenja.

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Biće razloga za slavlje u Novim Karlovcima

 

U poslednjoj takmičarskoj rundi, u pobedi svog Poleta nad ekipom Šumara iz Ogara rezultatom 4:1, Savić je nakon svog drugog postignutog pogotka simulirao spuštanje telefonske slušalice što su mnogi protumačili kao kraj svih nagađajna o njegovom odlasku. Navedeno se potvrdilo i dan kasnije.

Naime, Marko Savić je u razgovorima sa čelnicima kluba dogovorio nastavak saradnje, tako da će i u nastavku sezone nositi opremu Poleta i svi u Novim Karlovcima se nadaju da će zajedničkim snagama zabeležiti još bolja ostvarenja na terenu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading