STRINA, GDE JE ZONA DRINA? Preko Cera i Tekeriša, u Zavlaku stiže lider šampionata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavlaka će predstojećeg vikenda biti u epicentru fudbalskih zbivanja.

STRINA, GDE JE ZONA DRINA? Preko Cera i Tekeriša, u Zavlaku stiže lider šampionata!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Do kraja prvog dela sezone ostala je da se odigra još samo jedna takmičarska runda u okviru Mačvanske okružne lige, a upravo ona donoci i veliki derbi u kojem će u Zalvaci gostovati aktuelni lider šampionata ekipa Vojvode Stepe Stepanovića iz Draginja.

 

Fudbaleri domaćeg Jedinstva iz Zavlake u ovom momentu zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa skorom od sedam pobeda, dva remija i pet poraza i trijumf u predstojećem derbiju im je neophodan kako bi smanjili trenutni bodovni zaostatak za liderom koji u ovom momentu iznosi osam bodova.

Domaćin u dobrom raspoloženju dočekuje predstojeći meč s obzirom da se nalaze u seriji od osam mečeva bez poraza. Poslednji put su teren napustili pognute glave 24. septembra kada su u okviru šeste prvenstvene runde poraženi u Prnjavoru od ekipe Mladosti rezultatom 1:2. 

Uoči velikog prvenstvenog derbija domaćin je na zanimljv način najavio predstojeći susret:

- Strina, gde je Zona Drina? Narednog vikenda, preko Cera i Tekeriša, u goste nam stiže lider MOL-a ekipa Vojvode Stepe Stepanović. Samo ime slavnog srpskog vojskovođe, kao i stanje na tabeli zabrinjava. Međutim, rezultati ove jeseni nam daju za pravo da goste ne dočekujemo sa belom zastavom.

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Jedinstvo u Zavlaci ruši lidera

 

- Mačvanska okružna liga, 15. kolo:

Jedinstvo (Zavlaka) - Vojvoda Stepa Stepanović (Draginje)

Stadion: u Zavlaci

Datum: Nedelja, 26. novembar

Početak: 13 časova

Kada je reč o sastavu iz Draginje, Vojvoda Stepa Stepanović je u dosadašnjem toku šampionata zabeležio deset pobeda, tri remija i jedan poraz, a prethodnog vikenda, nakon dva susreta u kojima su osvojili svega jedan bod, ubedljivo su savladali ekipu Gučeva 1929 iz Banje Kovijače rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading