DOĐI I PODRŽI SVOJ KLUB: Crno-belo veče na Paliću - sva prikupljena sredstva biće donirana klubu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki vid podrške je dobrodošao.

DOĐI I PODRŽI SVOJ KLUB: Crno-belo veče na Paliću - sva prikupljena sredstva biće donirana klubu!

Foto: FK Palić

Fudbalski klub Palić trenutno se takmiči u najnižem, šestom rangu srpskog klupskog fudbala. Tokom prethodne jeseni nisu ostvarili zapažene rezultate, ali se svakako očekuje da predstojeće proleće za njih bude plodonosnije.

 

U okviru Gradske lige Subotica crno-beli su u deset prvenstvenih mečeva zabeležili isto toliko poraza uz gol koeficijent 9:61, a takmičarsku godinu okončali su pre nešto više od desetak dana kada su na svom terenu poraženi od ekipe Hajduka 1950 iz Bačkog Dušanova rezultatom 2:5.

Ipak, klub nije okončao svoje aktivnosti kada je u pitanju aktuelna polusezona. U nedelju 26 novembra sa početkom od 20 časova na Paliću će biti organizovana crno-bela žurka koja je koncipirana kao donatorsko veče Fudbalskog kluba Palić.

Kako je klub istakao, rezervacije se vrše putem Instagram profila ili na broj 069 318 8779, a cena ulaznice iznosi 3.000 dinara.

Foto: FK Palić

Crno-bela žurka na Paliću

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, borba za bodove u okviru Gradske lige Subotica nastavlja se na proleće 2024. godine, a u prvoj takmičarskoj rundi ekipa Palića na svom terenu dočekuje Žednik iz Starog Žednika. 

Prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran na startu takmičarske 2023/24 sezone, trećeg dana meseca septembra, Žednik je rešio u svoju korist rezultatom 5:1

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading