DOKAZAĆEMO KO SMO ZAPRAVO: U centar mete - brutalno saopštenje crno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.11.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavesa na jesenju polusezonu je spuštena...

DOKAZAĆEMO KO SMO ZAPRAVO: U centar mete - brutalno saopštenje crno-belih!

Foto: FK Palić

Iza fudbalera Palića je prilično loš takmičarski period tokom kojeg niti jednom nisu uspeli uzdignutih ruku da napuste teren.

 

Od startra ovosezonskog takmičenja u okviru Gradske lige Subotica, crno-beli sa Palića su u deset prvenstvenih mečeva zabeležili isto toliko poraza uz više nego loš gol koeficijent 9:61.

Prthodnog vikenda tačku na sumornu jesen stavili su na domaćem terenu gde su u duelu protiv Hajduka 1950 iz Bačkog Dušanova poraženi rezultatom 2:5 (0:4), čime je ekipa Palića, kada se u obzir uzme i finiš prethodne sezone vezala ukupno 14 rezultatskih neuspeha.

I pored svega navedenog na Paliću ne žele da se pomire sa sudbinom, a u prilog tome govori i kratko saopštenje kluba:

- Iza nas je bila jedna izuzetno teška polusezona, koju su pratile velike promene u našem klubu. U sledećoj polusezoni se vidimo u mnogo jačem sastavu, s ciljem da uzmemo što više bodova i da dokažemo šta je zapravo FK Palić.

 

Ekipa odlazi na zimski odmor, a pred rukovodstvom kluba je očigledno zima velikog rada tokom koje im prestoji kompletan remont igračkog, ali i stručnog kadra, kako bi na proleće naredne godine sunce ponovo zasijalo iznad Palića.

Podsetićemo samo da su crno-beli poslednji prvenstveni trijumf zabeležili 10. maja kada su u okviru 18. kola prošlosezonskog šampionata savladali SFU Graničar 026 iz Kelebije rezultatom 0:3.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading