MAJI MARINKOVIĆ OPADA KOSA?! Isplivala šok-slika, svi se pitaju šta može da bude razlog ovome! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.05.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je napravila kikice, pa se jasno videlo da joj fale dlake pored čela.

MAJI MARINKOVIĆ OPADA KOSA?! Isplivala šok-slika, svi se pitaju šta može da bude razlog ovome! (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković napravila je nedavno kikice, pa je skroz zategla kosu, ali je mnogima zapalo za oko to što se jasno vidi da na temenu pored čela nema puno dlaka. Naime, na jednoj od internet stranica koji prate pomno Elitu, počela je da se širi fotografija iz Bele kuće, a na kojoj se vidi da Maji fali deo kose. 

Mnogi su stava da joj se ovo desilo zbog velike količine stresa, dok drugi misle da je sve do ugla gledanja, kao i da je sve u redu sa njom. 

Foto: RTV PINK printscreen

Maja Marinković kosa

 

Podsećamo, učesnica Elite Maja Marinković pecnula je pred dečkom Stanislavom Krofakom, njegovu bivšu devojku Mionu Jovanović, pa je tražila od njega da uporedi koja je bolja u krevetu.

Maja je ovu temu namerno spomenula u trenutku kada je Miona prolazila pored Stanislava i nje, ali se Jovanovićka nije pecala na provokacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Stanislave znam da znaš odgovor na to pitanje, ali objasni koliko sam bolja od Mione u krevetu? Nema šanse da je bolja od mene, odgovor na to pitanje znam, ali hoću da sve čujem iz tvojih usta - provocirala je Maja, ali je Miona samo prevrnula očima i otišla dalje iz dnevne sobe. 

Za to vreme, Stanislav  je prvo stajao kao skamenjen, pa je počeo da se smeje, te je namignuo Maji, koja je nastavila da ga pecka rečima da treba da ima više hrabrosti da glasno kaže šta je istina pred Mionom i da ne treba da ga bude sramota da priča na ovu temu, jer ima bolju pored sebe. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading