NAKON PET GODINA ŠAMPION JE STIGAO U GRAD: Crvena zvezda u Vranju - revija asova i spektakl kakav dugo nije viđen na jugu Srbije! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.11.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vranje je ponovo bilo u epicentru fudbalskih zbivanja.

NAKON PET GODINA ŠAMPION JE STIGAO U GRAD: Crvena zvezda u Vranju - revija asova i spektakl kakav dugo nije viđen na jugu Srbije! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: SU Dinamo Jug Vranje

Ekipa SU Dinamo Jug iz Vranja u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru Zone Jug i kolo pre kraja jesenjeg dela šampionata deli lidersku poziciju sa ekipom Jedinstva iz Bošnjaca, ali je već sada potpuno jasno da će u nastavku šampionata voditi veliku borbu kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Istok.

 

Prethodnog vikenda Vranjanci su na svom stadionu savladali SFK Moravu iz Vladičinog Hana rezultatom 4:1, a samo dan ranije na legendarnom stadionu "Jumko" priređen je pravi fudbalski spektakl u kojem su se sastale veteranske sekcije vranjanskog kluba i beogradske Crvene zvezde.

Crveno-beli su na jug Srbije stigli sa izuzetno jakim sastavom i publika je imala prilike da uživa u majstorijama istinskih majstora ove igre.

 

Na kraju, što je u ovom slučaju i najmanje bitno, Crvena zvezda je zabeležila ubedljiv trijumf rezultatom 5:1, ali čini se da je tokom popularnog "trećeg poluvremena" ostvaren apsolutni egal.

 

 

Treba napomenuti da je Crvena zvezda poslednji put u zvaničnom susretu gostovala u Vranju, sada već daleke 2018. godine. U okviru 16. kola superligaškog karavana, crveno-beli su 10. novembra savladali domaću ekipu rezultatom 3:0, a u strelce su se upisali Nikola Stojiljković, Srđan Babić i Veljko Simić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading