LAŽNJAK, ŠUT I GOL: Legendarni Jera svakodnevno oduševljava navijače - Slanobarci poludeli za njim! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.11.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom majstor, uvek majstor.

LAŽNJAK, ŠUT I GOL: Legendarni Jera svakodnevno oduševljava navijače - Slanobarci poludeli za njim! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/Lazar Jeremić Jera

Pre samo dve sezone fudbaleri novosadskog Proletera bili su učesnici elitnog ranga srpskog klupkog fudbala, a danas se tim pod imenom Proleter 1951 takmiči u okviru petog stepena takmičenja, Prve novosadske lige.

 

Prethodnog vikenda klub je na svom stadionu u novosadskom naselju Slana bara dočekao lidera takmičenja, ekipu Šajkaša 1908 iz Kovilja i pružio veliki otpor ekipi koja predstavlja glavnog favorita za plasman u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Jug.

Nakon velike borbe na ni malo lakom terenu, crno-beli iz Kovilja su zabeležili trijumf rezultatom 3:2, ali je susret obeležila "desetka" slanobaraca, kapiten ekipe Lazar Jeremić, popularni Jera.

Od kako se vratio iz Mađarske, Jera predstavlja ne samo glavnu igračku uzdanicu novosadske ekipe, već i ljubimca navijača koji je za kratko vreme osvojio srca pristalica kluba.

U susretu protiv Šajkaša 1908 Jeremić je na maestralan način zatresao mrežu crno-belih. Primio je loptu na ivici šesnaesterca, usledio je lažnjak, prebacio je loptu na desnu nogu i razantnim udarcem loptu poslao u mrežu sastava iz Kovilja.

Koliko Jera znači ovoj ekipi Proletera 1951 govori i podatak da je po okončanju susreta davao i štimung navijanju.

 

 

- Prva novosadska liga, 14. kolo:

Proleter 1951 (Novi Sad) - Šajkaš 1908 (Kovilj) 2:3

Narednog vikenda na programu su poslednje takmičarske utakmice u aktuelnoj godini kada je u pitanju elitni rang novosadskog fudbala. Ekipa slanobarskog Proletera 1951 gostuje Jedinstvu u Gospođincima, dok će Šajkaš 1908 u Kovilju pokušati da overi jesenju titulu u duelu protiv drugoplasiranog Fruškogorskog partizana iz Bukovca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading