STADION NA LIMANU OSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Pred roso-nerima oružje položio i sastav iz Adorjana - Kabel nastavlja borbu za šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.11.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađani nastavljaju pohod ka čelu tabele.

STADION NA LIMANU OSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Pred roso-nerima oružje položio i sastav iz Adorjana - Kabel nastavlja borbu za šampionski pehar!

Foto: FK Kabel

U okviru pretposlednje takmičarske runde u 2023. godinu u okviru vojvođasnke grupe srpskoligaškog karavama, ekipa Kabela je na stadionu u novosadskom naselju "Liman II" dočekala Tisu iz Adorjana, ekipu koja od kraja meseca septembra ređa neuspehe.

 

Samim tim klub iz "srpske Atine" smatran je apsolutnim favoritom, a u prilog crveno-crnima išao je i podatak da ekipa na svom stadionu u aktuelnoj sezonu ne zna za neuspeh u svojoj kući.

Od samog početka domaćin je zagospodario terenom i već u desetom minutu susreta mreža gostiju se zatresla. Nakon kornera koji je izveo Slobodan Novaković, u šesnaestercu gostiju najviši u skoku je bio Luka Milisavljević koji je svoju ekipu doveo do rezultatske prednosti.

Kakvu su igru pružili fudbaleri Kabela tokom prvo poluvremena, dovoljno govori činjenica da je oko 300 ljubitelja fudbala jednoglasno isticalo da je ovo bila najbolja partija njihovih ljubimaca u aktuelnoj sezoni.

Gde su stali u prvom, fudbaleri u crveno-crnoj sportskoj opremi su nastavili i u drugom poluvremenu, a konačni rezultat meča postavljen je u 77. minutu. Nemanja Soković se najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju iz Adorjana i nakon centaršuta sa pozicije levog krila, loptu sproveo u mrežu.

Foto: FK Kabel

Uspešna serija je nastavljena i u duelu protiv gostiju iz Adorjana

 

- Srpska liga Vojvodina, 14. kolo:

Strelci: L. Milisavljević u 10. i N. Soković u 77. minutu

Stadion: FK Kabel, Novi Sad

Gledalaca: 300

Sudija: Čapo (Subotica)

Žuti karton: Marjanović (Kabel)

Kabel (Novi Sad): Bogunović, Trninić, Marjanović, Batos, Novaković, Serdar, Apostolovski (Đorđević), Petrović, Vujošević (Soković), Milisavljević, Jelić.

Tisa (Adorjan): Stajković, Kostić, Viola (Mesaroš), Slavuljica, Mitrović (Ivandekić), Tomišić, Cucić (Juhik), Svitić, Tomić, Lekaj (Lekaj), Zolnajić.

Ovim trijumfom fudbaleri Kabela su nastavili sa serijom uspeha na svom terenu. U aktuelnoj sezoni zabeležili su šest pobeda i dva remija, tako da stadion crveno-crnih ostaje neosvojiva tvrđava.

U narednoj takmičarskoj rundi Kabel gostuje OFK Bačkoj u Bačkoj Palanci, dok će Tisa u Adorjanu odmeriti snage sa ekipom Borca iz Šajkaša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading