SERIJI USPEHA DOŠAO JE KRAJ: Zrenjaninci poklekli u Belegišu - Podunavac nastavio sa dobrim rezultatima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.11.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fudbalska predstava odigrana je u Belegišu.

SERIJI USPEHA DOŠAO JE KRAJ: Zrenjaninci poklekli u Belegišu - Podunavac nastavio sa dobrim rezultatima!

Foto: FK Podunavac Belegiš

Fudbaleri Podunavca iz Belegiša u prvih sedam mečeva ovosezonske vojvođasnke grupe srpskoligaškog karavana, doživeli su čak tri rezultatska neupseha, ali su ostvarenja od kraja meseca septembra daleko bolja.

 

Počevši od osmog prvenstvenog kola, zaključno sa utakmicom koja je odigrana prethodnog vikenda protiv zrenjaninskog Proletera, ekipa iz Belegiša je zabeležila dva trijumfa i pet remija čime je značajno poboljšana pozicija na tabeli.

Zanimljiva fudbalska predstava viđena je na stadionu u Belegišu pred oko 150 ljubitelja fudbala. Gosti su na iznenađenje mnogih, otvoreno ušli u meč sa željom da se nadigravaju i u takvoj konstalaciji snaga na terenu viđene su brojne prilike na obe strane, s tim što se mora istaći da je domaći sastav bio daleko opasniji tokom prvih 45 minuta igre.

Nastavak susreta započeo je prilikom gostiju, ali je udarac Kosovića završio van okvira gola, da bi domaćini nakon novih promašaja, ipak uspeli da stignu do prednosti desetak minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Miloša Mileševića.

Igrao se 79. minut kada je Nikolu Divca nepropisno u šesnaestercu zaustavio IGor Stepančev i sudija iz Bačke Palanke je pokazao na "kreč". Siguran izvođač najstrože kazne bio je Filip Ilić.

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Domaćin je stigao do kompletnog plena

 

- Srpska liga Vojvodina. 14. kolo:

Podunavac (Belegiš) - Radnički (Zrenjanin) 1:0 (0:0)

Strelac: F. Ilić u 79. minutu iz jedanaesterca

Stadion: u Belegišu

Gledalaca: 150

Sudija: Miloš Milešević (Bačka Palanka)

Žuti kartoni: Ilić (Podunavac); Borisavljević, Nikolić (Radnički)

Podunavac (Belegiš): Mitrović, Radojičić, Maksimović, Milikić, Despenić (Ranđić), Divac (Milosavljević), Križan (Tejić), Spasić (Čelar), Ilić, Milojević (Radošević), Miljković.

Radnički (Zrenjanin): Nosalj, Nikolić (Maljukan), Vrbljanac, Popov (Radić), Pecarski (Šare), Kovačević, Arsić, Janjatović, Kosović, Borisavljević (Stevanović), Stepančev.

Narednog vikenda na programu su mečevi poslednje runde prvog dela šampionata u okviru Srpske lige Vojvodina u kojem će Podunavac gostovati u Rumi ekipi 1. maja, dok će Radnički u Zrenjaninu ugostiti pančevački Dinamo 1945.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading