ZLATA VREDNI BODOVI SU OSVOJENI: Sjajna serija Borca je nastavljena - u Šajkašu pao i direktni rival!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.11.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri boda imaju daleko veću vrednost ako se zna da su osvojena u duelu protiv direktnog rivala u borbi za što bolji plasman.

ZLATA VREDNI BODOVI SU OSVOJENI: Sjajna serija Borca je nastavljena - u Šajkašu pao i direktni rival!

Foto: FK Borac Šajkaš

U okviru četrnaeste runde vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana snege su odmerile ekipe Borca iz Šajkaša i staropazovačkog Jedinstva, a značaj ovog susreta podgrejavala je činjenica da se oba rivala nalaze u drugoj polovini tabele i da pobednik stiže do bodova kojima će imati priliku za mirniju igru tokom predstojećeg proleća.

 

Domaća ekipa je od kraja meseca oktobra stabilizovala svoju formu i zabeležila nekoliko ostvarenja koja su dala nadu navijačima da se klub neće naći u direktnoj borbi za opstanak, dok su Staropazovčani pred gostovanje u Šajkašu zabeležili ubedljiv trijumf od 3:0 protiv ekipe Bečeja 1918.

Na prelepom sportskom zdanju u Šajkašu okupilo se oko 300 ljubitelja fudbala koji su na kraju imali razloga za veliko slavlje. 

Tokom prvog poluvremena mreže su mirovale, a domaćin do prednosti stiže u 54. minutu. Sjajnu asistenciju Grgića, iskoristio je Uroš Aćimović koji preciznim udarcem sa desetak metara trese mrežu golmana Milića.

Konačni rezultat ovog meča postavljen je u samom finišu, a "tačku na i" stavio je Luka Grgić, asistent kod prvog pogotka.

Republika

Foto: FK Borac Šajkaš

Prelepo sportsko zdanje u Šajkašu

 

- Srpska liga Vojvodina, 14. kolo:

Borac (Šajkaš) - Jedinstvo (Stara Pazova) 2:0 (0:0)

Strelci: U. Aćimović u 54. i L. Grgić u 89. minutu

Stadion: u Šajkašu

Gledalaca: 300

Sudija: Marko Popov (Zrenjanin)

Žuti kartoni: Bursać, Paroški, Romić (Borac), Matović, Bulat (Jedinstvo)

Borac (Šajkaš): Petrović, Paroški, Aćimović (Pjošta), Topić, Bursać, Panović, Grgić, Romić, Malešević (Radinović, Dobrin ), Devušić, Mirković.

Jedinstvo (Stara Pazova): Milić, Bulat, Gavrilović, Milenković, Knežević (Mirčetić), Matović, Trivunović (Bogičević), Igrač, Piplica, Nakijevski (Malidžan), Bobar (Mrđa).

Trijumfom u duelu protiv sastava iz Stare Pazove ekipa Borca je stigla do treće pobede u poslednja četiri meča i sada sa 16 osvojenih bodova zauzimaju 12. poziciju na tabeli.

U poslednjoj takmičarskoj rundi u 2023. godini ekipa iz Šajkaša će imati priliku da stigne do novih bodova na gostovanju u Adorjanu ekipi Tise koja se nalazi u seriji od šest uzastopnih rezultatskih neuspeha.

Sa druge strane staropazovačko Jedinstvo na svom terenu dočekuje kulski Hajduk 1912.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading