PREKID CRNE SERIJE: Crvena zvezda konačno trijumfovala - pao je nekadašnji superligaš!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.11.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno i pristalice crveno-belih imaju razloga za slavlje.

PREKID CRNE SERIJE: Crvena zvezda konačno trijumfovala - pao je nekadašnji superligaš!

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Više od mesec dana je proteklo od kako su fudbaleri Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga zabeležili poslednju prvenstvenu pobedu.

 

Tog osmog dana meseca oktobra crveno-beli su na svom terenu u okviru devete runde Beogradske zone savladali ekipu OFK Mladenovca rezultatom 2:1, a zatim su ušli u seriju od četiri utakmice tokom kojih je ekipa stigla do svega dva boda.

Konačno, gostovanje nekadašnjeg superligaša, ekipe BSK Borče donelo je i slavlje pristalicama crveno-belih boja. Domaćin je pred oko stotinak ljubitelja fudbala slavio rezultatom 3:0, a crveno-beli su do prednosti stigli već u 19. minutu kada je mrežu golmana Mateje Stanojevića zatresao Dušan Mutavdžić.

Minimalnom rezultatskom prednošću otišlo se na odmor, a u nastavku igre još dva puta se tresla mreža Borčana. Prednost crveno-belih duplirao je Miloš Bogdanović u 52. minutu, da bi konačana rezultat ovog susreta postavio rezervista Marko Đurić u poslednjim trenucima meča.

Treba napomenuti da su gosti u finišu meča imali igrača manje na terenu s obzirom da je u 85. minutu crveni karton zaradio Uroš Ivković.

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Navijači crveno-belih ponovo imaju razloga za slavlje

 

- Beogradska zona, 14. kolo:

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug) - BSK Borča (Borča) 3:0 (1:0)

Strelci: D. Mutavdžić 19`, M. Bogdanović 52`, M. Đurić 90`

Stadion: FK Crvena zvezda, Mali Mokri Lug

Gledalaca: 100

Sudija: Aleksandar Đorđević (Lazarevac)

Žuti kartoni: A. Mitić (Crvena zvezda); L. Gogić (BSK Borča)

Crveni karton: U. Ivković (BSK Borča)

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug): Avram, Popović, Zeničanin, Bogdanović, Miladinović, Vukojević (Đurić), Tirnanić (Stojanović), Filipović (Novković), Nikolić (Mitić), Mutavdžić, Stojčev.

BSK Borča (Borča): Stanojević, Đorđević, Tasić, Jovanović (Maksimović), Nešković, Bajić, Ivković, Gogić, Prelić, Stojanović (Đurić), Dimić.

Do kraja jesenjeg dela sezone ostalo je da se odigra još jedna takmičarska runda u kojoj će Crvena zvezda gostovati u Boleču istoimenoj ekipi, dok će BSK iz Borče na svom "Vizelj Parku" dočekati jednog od favorita ovosezonskog takmičenja, ekipu Komgrapa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading