REVIJA AUTOGOLOVA: "Ravnogorci" nakon preokreta nastavili šampionski pohod - Hajduk sa Liona se pokazao kao tvrd orah! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.11.2023

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika u Barajevu je uživala u fudbalskoj predstavi i na kraju se radovala trijumfu svojih ljubimaca.

REVIJA AUTOGOLOVA: "Ravnogorci" nakon preokreta nastavili šampionski pohod - Hajduk sa Liona se pokazao kao tvrd orah! (VIDEO)

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Na stadionu u Barajevu odigrana je sjajna fudbalska predstava u okviru 14. runde Beogradske zone i pored činjenice da se uoči meča očekivala lagana pobeda favorita protiv fenjeraša ovosezonskog takmičenja.

 

Fudbaleri KFK Ravne Gore Barajevo do prednosti su stigli već u 11. minutu susreta kada je Vladimir Šetka zatresao sopstvenu mrežu, ali samo sedam minuta kasnije, istu stvar na drugom kraju terena učinio je i golman Ilija Nešić, tako da se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom 1:1.

U nastavku susreta, gostujući sastav beogradskog Hajduka iznenađujuće u 51. minutu stiže do rezultatske prednosti. Ovoga puta mrežu "ravnogoraca" zatresao je Nemanja Gajić i činilo se u tom momentu da će domaćin teško stići do celog plena kojim bi ostao u trci za šampionski pehar.

Ipak, pogotkom Andreje Lazovića u 71. minutu domaćin uspeva da stigne do poravnanja rezultata, da bi u poslednjim trenucima susreta rezervista Goran Vasiljević doneo ogromnu radost domaćoj ekipi.

 

 

- Beogradska zona. 14. kolo:

KFK Ravna Gora Barajevo (Barajevo) - Hajduk (Beograd) 3:2 (1:1)

Strelci: V. Šetka (a.g.) 11`, A. Lazović 71`, G. Vasiljević 90`; I. Nešić (a.g.) 18`, N. Gajić 51`

Stadion: FK Barajevo

Sudija: Martin Radivojević (Lazarevac)

Žuti kartoni: M. Gudžić, M. Milošević, A. Lazović, U. Vasić (KFK Ravna Gora Barajevo); J. Rebić, S. Janković, J. Ruljić (Hajduk)

KFK Ravna Gora Barajevo (Barajevo): Nešić, Ristić (Mešanović), Ergić (Šoškić), Stojanov, Stakić, Jovanović, Milošević (Vasiljević), Nikolić (Radović), Lazović, Vasić, Gudžić.

Hajduk (Beograd): Kovačević, Gajić (Gavrilović), Rebić, Ristić, Ruljić, Šetka, D. Jovanović (Milošević), Stijović, Marković (Davidović), J. Jovanović, Janković (Stojaković).

 

 

Ovim trijumfom "ravnogorci" nastavljaju trku sa ekipom OFK Budućnosti iz Dudovice kada je u pitanju borba za čelnu poziciju, a u stopu ih prate i Komgrap, kao i Umka. U poslednjoj takmičarskoj utakmici u 2023. godini KFK Ravna Gora Barajevo gostuje upravo u Dudovici u velikom derbiju koji će i odrediti jesenjeg šampiona četvrtog stepena takmičenja.

Sa druge strane, Hajduk će pokušati na svom Lionu da stigne do novih bodova u duelu protiv OFK Mladenovca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading