SIMULTANKA RASTKA NIKOLIĆA: Gosti za njega nisu imali rešenja - het-trikom potvrdio titulu jesenjeg šampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada se može govoriti o povratku u rang takmičenja koje su napustili prethodnog proleća.

SIMULTANKA RASTKA NIKOLIĆA: Gosti za njega nisu imali rešenja - het-trikom potvrdio titulu jesenjeg šampiona!

Foto: FK Timok 1919

Od starta nove sezone fudbaleri zaječarskog Timoka 1919 pružaju sjajne partije u okviru Zone Istok i već sada se može sa velikom sigurnošću tvrditi da će nakon godinu dana pauze, od jeseni 2024. godine biti učesnici trećeg stepena srpskog klupskog fudbala, Srpska lige Istok.

 

I poslednji meč ove jeseni pred svojim navijačima, Zaječarci su okončali trijumfalno. Pred oko 150 navijača na stadionu "Kraljevica" Timok 1919 je slavio u duelu protiv Rtnja iz Boljevca rezultatom 3:0 čime je stigao do 13. pobede u 14 odigranih prvenstvenih utakmica.

Domaćin je do prednosti stigao u 23. minutu susreta kada je Rastko Nikolić na maestralan način okončao očigledno uvežbanu akciju nakon slobodnog udarca. Minimalnom prednošću Timoka 1919 se i otišlo na odmor.

Već u trečem minutu nastavka meča Nikolić postiže svoj drugi pogodak. Bila je to brza akcija momaka u plavoj sportskoj opremi. U samo par dodira domaćin je osvojio veliki deo terena, a mladi Rastko Nikolić je bio na pravom mestu i sa ivice peterca je iskoristio smušenu reakciju gostujućih defanzivaca.

Svega pet minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Srđana Anđelkovića iz Bora, Rastko Nikolić je stigao do novog pogotka. Poigrao se mladi napadač još jednom sa defanzivom ekipe iz Boljevca i het-trikom doneo nove bodove svojoj ekipi.

 

 

- Zona Istok, 14. kolo:

Timok 1919 (Zaječar) - Rtanj (Boljevac) 3:0 (1:0)

Strelac: R. Nikolić u 23, 48. i 85. minutu

Stadion: "Kraljevica", Zaječar

Gledalaca: 150

Sudija: Srđan Anđelković (Bor)

Žuti kartoni: D. Milosavljević (Timok 1919); M. Lazarević (Rtanj).

Timok 1919 (Zaječar): Dubljević, Cvetković, Bogojević, U. Nikolić, R. Nikolić, Vanić, Antunović (Zdravković), Stojadinović, Ilić, Trukić (Ristić), Milosavljević (Stanojević).

Rtanj (Boljevac): N. Trailović, Žurkić (Vučković), Buzej, Petrović, Stanković, O. Trailović, Božinović, Morina, Lazarević (Matić), Dujkić, Jovkić.

 

 

Ovim susretom Timok 1919 se oprostio od svojih vernih navijača u aktuelnoj polusezoni, a narednog vikenda u poslednjem takmičarskom kolu u 2023. godini gostuju OFK Zlotu.

Sa druge strane Rtanj će u Boljevcu dočekati pirotsko Jedinstvo u derbiju kola.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading