DOMINANTNO DO TITULE: Serija uspeha nastavljena je i u duelu protiv crno-belih! U Tršiću se sanjaju najlepši fudbalski snovi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.11.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoprocentnim učinkom stigli su do jesenjih lovorika.

DOMINANTNO DO TITULE: Serija uspeha nastavljena je i u duelu protiv crno-belih! U Tršiću se sanjaju najlepši fudbalski snovi!

Foto: FK Vuk Tršić

Tršić, naseljeno mesto u Mačvanskom okrugu nadaleko je poznato po rodnoj kući Vuka Stefanovića Karadžića koja zajedno sa Manastirom Tronoša koji se nalazi u neposrednoj blizini Tršića, čini celinu kulturnih i prirodnih vrednosti materijalnog i nematerijalnog nasleđa.

 

Ove jeseni Tršić se može pohvaliti i sjajnim partijama lokalnog sportskog kolektiva. Naime, ekipa Fudbalskog kluba Vuk u prvom delu šampionata u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa A", u devet odigranih prvenstvenih mečeva ostvarila je isto toliko pobeda i sa maksimalnih 27 bodova na zimsku pauzu odlazi kao zasluženi osvajač jesenjih lovorika.

U nedelju 12. novembra, momci u narandžasto-crnoj sportskoj opremi slavili su minimalnim rezultatom 1:0 protiv ekipe Mladosti na gostovanju u Donjem Dobriću, čime su još jednim trijumfom spustili zavesu na sjajnu polusezonu.

- Opštinska liga Loznica - "grupa A", 9. kolo:

Mladost (Donji Dobrić) - Vuk (Tršić) 0:1 (0:0)

Stadion: u Donjem Dobriću

Foto: FK Vuk Tršić

Prvi korak ka šampionskoj tituli

 

Fudbaleri iz Tršića, pored stoprocentnog bodovnog učinka, ostvarili su i sjajni gol koeficijent. Postigli su 33 pogotka, dok se njihova mreža tresla svega sedam puta, a treba napomenuti da u psolednja četiri prvenstvena duela njihov golman nije vadio loptu iz mreže.

Najubedljiviji trijumf ostvarili su poslednjeg vikenda meseca oktobra kada su u okviru sedme takmičarske runde savladali Gradilište u Loznici rezultatom 9:0.

Ekipa sada odlazi na zasluženi odmor, a u najvažnije prolećne borbe ulaze duelom u Loznici protiv ekipe Krajišnici koju su na startu aktuelne takmičarske godine savladali rezultatom 4:1.

Da li je došlo vreme da se u Tršiću zaigra i Međuopštinska liga Jadar?

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading