NIZ BEZ KRAJA: Šestom brzinom ka vrhu tabele - pitanje pobednika bilo je rešeno nakon samo pola sata igre! (VIDEO)

Autor: Vladimir vorih

Sport

13.11.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je mogla samo da uživa.

NIZ BEZ KRAJA: Šestom brzinom ka vrhu tabele - pitanje pobednika bilo je rešeno nakon samo pola sata igre! (VIDEO)

Foto: FK Jezero 2017 Zlatari

Sjajna fudbalska predstava odigrana je u okviru 14. runde Druge rasinske okružne lige u kojoj je ekipa Jezera 2017 iz Zlatara dočekala sastav Garevine u susretu koji je bio od velikog značaja za obe ekipe.

 

Domaći sastav je želeo da nastavi seriju od šest mečeva u kojima su zabeleženi trijumfi i time se još više primakne samom vrhu tabele i plasmanu u viši rang takmičenja, Prvoj rasinskoj okružnoj ligi, dok su gosti upravo na gostovanju u Zlatarima videli šansu za svoj pomak ka gornjem domu.

Pitanje pobednika rešeno je već nakon pola sata igre kada je domaćin stigao do velikih tri gola prednosti. Mrežu Garevine već u drugom minutu načeo je Marko Radović koji se najbolje snašao u šesnaestercu i glavom postigao pogodak. U 28. minutu nakon kornera na loptu naleće Veljko Todorović i smešta je u mrežu, da bi samo pet minuta kasnije isti igrač svojim drugim pogotkom doneo tri gola prednosti ekipi Jezera 2017 i navedenim rezultatom se otišlo na odmor.

Na dodavanje Savovića, Vojkan Petrović postiže prvi gol za goste iz Garevine, a pitanje pobednika rešava Aleksa Radenković vrativši tri gola prednosti domaćem sastavu.

Peti gol Jezera 2017 delo je Marka Radovića, a nakon što su fudbaleri Garevine preko Vojkana Petkovića smanjili rezultat, konačan ishod postavlja Miljković koji je mirno rešio situaciju "1 na 1".

 

 

- Druga rasinska okružna liga, 14. kolo:

Jezero 2017 (Zlatari) - Garevina (Garevina) 6:2 (3:0)

Strelci: M. Radović 2`, 60`, V. Todorović 28`, 33`, A. Radenković 54`, B. Miljković 78`; V. Petrović 52`, 75`

Jezero 2017 (Zlatari): Radović, Punoševac, Marković, Stevanović, Tomić, Bogićević, Radenković, Todorović, Spasojević, Radović, Miljković.

Garevina (Garevina): Toskić, Nedeljić, Petković,  D. Savović, S. Savović, Ristić, Petrović, Karajović, Pejić, Drulović, Kaplarević.

U poslednjem takmičarskom susretu u 2023. godini, ekipa Jezera 2017 gostuje Mladosti u donjem Katunu, dok će ekipa Garevina na svom terenu pokušati da stigne do bodova u susretu lokalnog rivala Mladosti 1977.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading