RADOVI SU PRIVEDENI KRAJU: Mnogi će im pozavideti - infrastrukturni uslovi na stadionu dovedeni su do perfekcije! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrače će dočekati fantastični uslovi na proleće.

RADOVI SU PRIVEDENI KRAJU: Mnogi će im pozavideti - infrastrukturni uslovi na stadionu dovedeni su do perfekcije! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga Maradik

Poslednjeg vikenda meseca oktobra odigrani su i mečevi završnog devetog kola takmičenja u okviru Opštinske lige Inđija-Stara Pazova-Irig-Pećinci.

 

Jesenje lovorike ponela je ekipa Kupinova, dok se stepenicu ispod nalazi sastav Sloge iz Maradika koji će u nastavak šampionata ući sa dva boda manje, a možda i odlučujući duel u borbi za šampionsku titulu mogao bi da se odigra u prolećnoj premijeri kada će fudbaleri Sloge gostovati velikom rivalu iz Kupinova.

Porad dobrih ostvarenja na zelenom tepihu, agilno klupsko rukovodstvo radilo je i na poboljšanju infrastrukturnih uslova na samom stadionu i potpuno je jasno da će od početka zimskih priprema igrači i stručni štab imati prilike da radi u uslovima na kojima bi im pozavideli i mnogi klubovi viših rangova takmičenja.

 

Da podsetimo, ekipa Sloge je prvi deo sezone okončala sa skorom od sedam pobeda, jednog remija (Dunav Novi Slankamen 1:1) i isto toliko poraza (27. Oktobar Šatrinci 1:3), a pored činjenice da čelnici kluba očekuju još bolje rezultate u narednoj 2024. godini, istakli su da je pred njima još mnogo posla kada je u pitanju poboljšanje uslova na samom sportskom objektu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading