IZNENAĐENJE U MARADIKU: 27. Oktobar je uspeo da nanese prvi poraz Slogi od starta sezone!

Autor:

Sport

11.10.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto slabiju partiju domaćina gosti su znali da kazne.

IZNENAĐENJE U MARADIKU: 27. Oktobar je uspeo da nanese prvi poraz Slogi od starta sezone!

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

U okviru šestog kola Opštinske lige Inđija-Stara Pazova-Irig-Pećinci ekipa Sloge iz Maradika ugostila je sastav 27. Oktobra (Šatrinci). Domaćin susreta je do ovog kola bio na deobi liderske pozicije sa 13 osvojenih bodova, dok su gosti sa četiri boda manje bili na četvrtom mestu u ligi.

Bolje su gosti ušli u meč, imali su inicijativu na njihovoj strani, ali je kako je vreme odmicalo i domaćin krenuo sa svojim ofanzivnim naletima ka golu rivala. 

Na obe strane je bilo dosta prekida i faulova, i upravo je nakon jednog faula viđen i prvi gol na meču. Na isteku 41. minuta na nekih 20-tak metara od gola Sloge dosuđen je slobodan udarac za goste. Loptu je prema protivničkom golu uputio Trivunović, a najbolje se ispred golmana Kotarca snalazi Danijel Segedi, 1:0 za goste.

Drugi deo meča domaći otvaraju sa dve izmene, i to je u velikoj meri promenilo taktiku i pristup za nastavak meča. Visoki presing Sloge primorao je rivala da se uglavnom brani i da svoje šanse čeka iz kontranpada, dok su fudbaleri tima iz Maradika u završnici svojih akcija bili neprecizni.

U 65. minutu za loptu se izborio Damnjanović, istu je poslao ka Stanku Vukotiću koji je istrčao sam ispred golmana Kotarca, i rešava uspešno situaciju za 2:0 u korist svog tima.

Par minuta kasnije domaći preko Aleksandra Hajnala smanjuju zaostatak na 2:1, i nakon toga diktiraju tempo meča, stvaraju prilike, ali su opet primili gol. Golman gostiju, Predrag Jovičić je u par navrata odlično sačuvao mrežu, što je dovelo do "nagrade" na drugoj strani.

 Na isteku 85. minuta Danijel Segedi rešava pitanje pobednika na ovom meču, 3:1 za tim iz Šatrinaca.

Ovim rezultatom Sloga je spala na treće mesto na tabeli sa 13 osvojenih bodova, dok je 27. Oktobar sa jednim bodom manje odmah iza.

Sloga (Maradik) - 27. Oktobar (Šatrinci) 1:3 (0:1)

Sloga: Kotarac, Brković (od 46' Detelin), Belanović, Hajnal, Radošević, M. Curković, Dluhi (od 46' Tatić), Jovanović, N. Curković, Živković (od 72' Kusić), Živančević

27. Oktobar: Jovičić, Samardžija, Vukotić, Madacki, Greč, Radojčić, Damnjanović (od 87' Mihajlik), Gemeri, Segedi, Trivunović, Višnjić (od 78' Bajić)

U sledećem kolu 27. Oktobar dočekuje Slogu iz Krnješevca, dok ekipa iz Maradika gostuje Vojvodini iz Neradina.

BONUS VIDEO: 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading