NIJE DUGO VREMENA BIO NA BIROU: Kirov je dogovorio saradnju sa pretendentom za sam vrh tabele!

Autor:

Sport

11.10.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spoj koji će doneti plasman u viši rang?

NIJE DUGO VREMENA BIO NA BIROU: Kirov je dogovorio saradnju sa pretendentom za sam vrh tabele!

Foto: FK Jašunja

Bilo je priče od starta sezone ko će na klupu Turekovca, ali se isto mesto popunilo tek pred mečeve šestog kola Gradske lige Leskovac.

Odlično je startovao sastav Turekovca novu takmičarsku godinu, trenutno se tim nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa učinkom od tri trijumfa, jednog remija i isto toliko poraza. Lider na tabeli, i ekipa koja je jedina nanela poraz upravo Turekovcu jeste Građanski 2023, koji ima tri boda više.

Aleksandar "Boce" Kirov, proveo je proteklih deset meseci na klupi Jašunje, tokom leta je bilo priče da će istu napustiti i da će promeniti sredinu, ali je na kraju ipak ostao u redovima tima, međutim, pre dve nedelje je došlo do prekida saradnje.

Republika

Foto: FK Jašunja

Vreme je za novi izazov u karijeri

Uprava Turekovca je brzo reagovala, ciljevi kluba su visoki za ovu sezonu, i svima je jasno da i pored dobrih rezultata "bez trenera", da je ipak potreban šef stručnog štaba koji će voditi igrački kadar. Pregovori sa Kirovim su trajali jako kratko, i saradnja je dogovrena za predstojeći period.

Popularni "Boce" je za naš portal povodom novog angažmana poručio:

- Brzo smo se dogovorili sa čelnim ljudima kluba, dobro sam upoznat sa sportskim kolektivom Turekovca, jer sam već neko vreme u ligi u kojoj se i oni takmiče. Ciljevi kluba su visoki za ovu sezonu, što predstavlja izazov za mene, ali volim da se nadmećem za sam vrh tabele, potrudiću se da dovedem ekipu do plasmana u viši rang takmičenja. 

Trenerski debi Kirov će na klupi Turekovca upisati već predstojećeg vikenda kada njegov novi tim dočekuje Radnik 2013, koji od starta sezone i dalje ne zna bodove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading