TEŠKA ODLUKA, ALI JE KLUB ODLUČIO DA ISPOŠTUJE SPORTSKE PRIJATELJE: Kolubara je "pustila" Mijailovića u Superligu - brzo je promovisana i njegova zamena!

Autor:

Sport

10.10.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praksa da u Lazarevcu priliku dobijaju mladi treneri je nastavljena.

TEŠKA ODLUKA, ALI JE KLUB ODLUČIO DA ISPOŠTUJE SPORTSKE PRIJATELJE: Kolubara je "pustila" Mijailovića u Superligu - brzo je promovisana i njegova zamena!

Foto: Starsport

Na klupi prošlogodišnjeg člana najjačeg ranga takmičenja u našoj zemlji, će od starta sezone sesti i treći trener, ovoga puta promena je nešto drugačija u odnosu na prethodnu.

Nenad Mijailović promovisan je za trener Kolubare 24. avgusta, od tada je igrački kadar predvodio na sedam mečeva i tom prilikom zabeležio je tri trijumfa, isto toliko remija i samo jedan poraz, međutim sada je došlo vreme za rastanak.

Usled velike želje i molbe iz redova aktuelnog superligaša, Železničara iz Pančeva, da na svojoj klupi vide Mijailovića, uprava Kolubare je odlučila da svojim sportskim prijateljima izađe u susret, i da pusti trenera da se oprobao u najjačeg rangu takmičenja u našoj zemlji. 

Odlazak Mijailovića je još jedan dokaz da se u Lazarevcu radi na visokom nivou, i da je Kolubara odlična sredina za mlade i neafirmisane, kako igrače, tako i trenere, i da je dobra odskočna daska za dalji napredak u karijeri. Ove tvrdnje potvrđuje i najnoviji potez uprave, odnosno odluka o novom treneru na njihovoj klupi. 

 

 

Projekat "Povratak Kolubare u Superligu" poveren je Savi Sašiću (37), reč je o mladom fudbalskom šefu stručnog štaba koji je u dosadašnjoj karijeri proveo dve godine kao glavni trener Smedereva, dok je kao pomoćnik radio u Voždovcu, Grafičaru i Zemunu.

Trenerski debi Sašić će imati već za vikend u jednom od derbi susreta 12. kola Prve lige Srbije u kojem će Kolubara gostovati Inđiji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading