GOLOVI SE REĐAJU KAO NA TRACI: Borba za "zlatnu kopačku" je već sada na dvocifrenom broju!

Autor:

Sport

10.10.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dosadašnjem toku prvenstva lopta je u mreži završila čak 267 puta.

GOLOVI SE REĐAJU KAO NA TRACI: Borba za "zlatnu kopačku" je već sada na dvocifrenom broju!

Foto: Facebook.com

lopta

Proteklog vikenda odigrani su mečevi devetog kola Druge novosadske lige, ekipe su ušle u drugi deo polusezone, i već se nazire koji će se klubovi boriti za najviši plasman.

Trenutno "glavnu reč" u ligi vodi Borac sa Klise, koji sa maksimalnim učinkom drži prvo mesto na tabeli, prvi pratilac lideru, Titel ima četiri boda manje, i to su timovi koji se nalaze na mestima koja vode u viši rang. Sofeks, Železničar i Miletić iz Mošorina će biti "izazivači" za prve dve pozicije.

U dosadašnjem toku prvenstva publika je u ovom prvenstvu imala priliku da vidi čak 267 pogodaka, prošle godine tokom cele sezone zabeležena su 963 pogotka. Što se tiče liste strelaca, na prvom mestu se nalazi fudbaler aktuelnog lidera, Elmir Asani sa 14 pogodaka.

Republika

Foto: facebook.com

Ko će biti zlatna kopačka lige?

Trenutno titulu vicešampiona najboljeg strelca drži član Sofeksa iz Futoga, Nikola Sofranin sa 12 pogodaka, na trećem mestu je Nemanja Pavlović (Miletić) sa osam, prati ga Ersad Hadija (Petar Puača) sa jednim golom manje. TOP 5 na listi strelaca zatvaraju čak tri fudbalera koji su u šest navrata tresli mrežu rivala, Nemanja Jovanov (Titel), Lazar Pavlović (Borac sa Klise) i Miloš Blešić koji brani boje Sofeksa.

Što se tiče klupskih postignutih golova, Borac sa Klise predvodi listu sa 39 pogodaka na devet mečeva, trećeplasirani Sofeks iz Futoga je na drugom mestu sa 35 golova, uz meč manje, dok ih prati Titel čiji su fudbaleri 29 puta slali loptu u mrežu rivala na devet prvenstvenih susreta.

BONUS VIDEO: 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading