HUMANITARNA AUKCIJA: Sjajan gest OFK Beograda - sva prikupljena sredstva idu porodicama nastradalih Srba na Kosovu i Metohiji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.10.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misle i na svoje sunarodnike u južnoj srpskoj pokrajini.

HUMANITARNA AUKCIJA: Sjajan gest OFK Beograda - sva prikupljena sredstva idu porodicama nastradalih Srba na Kosovu i Metohiji!

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda pružaju sjajne partije u ovosezonskom takmičenju u okviru Prve lige Srbije.

Tokom prethodnih deset odigranih prvenstvenih utakmica puleni trenera Sime Krunića ostvarili su skor od osam pobeda i svega dva remija i sa ukupno 26 osvojenih bodova suvereno drže lidersku poziciju na tabeli prvoligaškog karavana.

Prethodnog vikenda "romantičari" su na "Omladinskom stadionu" minimalnim rezultatom 1:0 savladali sremskomitrovački Radnički, a odmah nakon susreta pokrenuta je i humanitarna aukcija.

Naime, dres OFK Beograda sa potpisiva svih prvotimaca kluba sa stare Karaburme, stavljen je na aukciju, a početka cena iznosi 10.000 dinara.

 

 

Aukcija će trajati deset dana, a po njenom okončanju sva sredstava će biti uplaćena porodicama nastradalih Srba na Kosovu i Metohiji.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipu OFK Beograda predstojećeg vikenda, tj. u nedelju 15. oktobra očekuje teško gostovanje u Smederevu gde će odmeriti snagu sa trenutno drugoplasiranom ekipom Smedereva 1924.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (14)

Loading
zeljko

10.10.2023 14:14

Ovo je divan gest OFK Beograda!“

Ana

10.10.2023 14:14

Divan gest za primer .

nemanja

10.10.2023 14:14

Svaka čast fudbalerima OFK Beograda na ovom plemenitom činu. Pokazali su veliko srce i solidarnost.

Јована

10.10.2023 14:15

Ovo je pravi primer solidarnosti. Sredstva koja će biti prikupljena na ovoj aukciji sigurno će pomoći porodicama na Kosovu i Metohiji u teškim vremenima.