MIRNA PLOVIDBA "ROMANTIČARA": Za tri boda i minimalac je dovoljan - sledi "napad" na smederevsku tvrđavu!

Autor: Vladimir vorih

Sport

08.10.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za tri boda i minimalac je dovoljan.

MIRNA PLOVIDBA "ROMANTIČARA": Za tri boda i minimalac je dovoljan - sledi "napad" na smederevsku tvrđavu!

Foto: OFK Beograd

Fudbalri OFK Beograda prethodnog vikenda remizirali su u Lazarevcu sa ekipom Kolubare rezultatom 1:1 i u duel 11. kola prvoligaškog karavana, ušli su sa imperativom osvajanja bodova kako bi zadržali prednost u odnosu na najbliže konkurente.

Ovoga puta na Omladinskom stadionu je gostovao sremskomitrovački Radnički koji se pokazao kao žilav protivnik, a "romantičari" su tek u finišu susreta uspeli da stignu do bodova.

Terensku inicijativu tokom čitavog toka meča imali su momci u plavo-beloj sportskoj opremi, ali su do pogotka stigli tek u 79. minutu. Ognjen Mimović je "probio" po desnom krilu i uspeo je da centrira pre nego što je lopta izašla u gol aut, a u srcu šesnaesterca najbolje se snašao Nikola Knežević i mreža golmana Miloša Ostojića se zatresla.

 

 

- Prva liga Srbije, 11. kolo:

OFK Beograd (Beograd) - Radnički (Sremska Mitrovica) 1:0 (0:0)

Strelac: N. Knežević u 79. minutu

Stadion: Omladinski stadion, Beograd

Sudija: Ljubiša Borisavljević

Žuti kartoni: D. Gojković, N. Knežević (OFK Beograd), Đ. Ivković, R. Protić, S. Cvetković, A. Đukanović (Radnički)

OFK Beograd (Beograd): Popović, Gojković, Ilić, Kahvić (Georgijević), Knežević, Marković (Plavšić), Mimović, J. Mituljikić (Ademi), N. Mituljikić (Kasalica), Nikolić, Đermanović. Trener: Simo Krunić

Radnički (Sremska Mitrovica): Ostojić, Cvetković (Srbijanac), Gajić, Ilić, Isailović, Ivković (Pađen), Miodragović (Pius), Mitrović (Đukanović), Prljević, Protić (Petrović), Stefanović. Trener: Goran Janković

U narednoj takmičarskoj rundi ekipu OFK Beograda očekuje veliki derbi protiv Smedereva 1924 u gradu na obalama Dunava, dok će Sremskomitrovčani na svom terenu ugostiti sastav Tekstilca iz Odžaka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading