NASTAVAK CRNE SERIJE: U Gornjem Milanovcu je alarm odavno upaljen - Inđija produbila krizu plavo-belih! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.10.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumorna jesen Gornjomilanovčana je nastavljena.

NASTAVAK CRNE SERIJE: U Gornjem Milanovcu je alarm odavno upaljen - Inđija produbila krizu plavo-belih! (VIDEO)

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca nastavili su sa lošim rezultatima u aktuelnoj sezoni. Tim od kojeg se očekivalo da će biti jedan od kandidata za najviši plasman, nakon deset odigranih mečeva na svom kontu ima svega sedam osvojenih bodova i ukoliko se nešto pod hitno ne promeni, plavo-belima predstoji grčevita borba za opstanak.

Jedini trijumf u takmičarskoj 2023/24 sezoni u okviru Prve lige Srbije, Metalac je zabeležio 3. septembra kada je minimalnim rezultatom 1:0 savladan sremskomitrovački Radnički, a ljubitelji fudbala u Gornjem Milanovcu su se nadali da duel protiv Inđije Toyo Tires može predstavljati i prekretnicu u šampionatu.

Međutim, favorit je zasluženo stigao do trijumfa i bodova koijma nastavlja borbu za vrh tabele.

Gosti do prednosti stižu u 17. minutu kada se u velikoj gužvi u petercu domaćina, najbolje snašao Vasilije Janjić koji je sa zemlje mkazicama zatresao mrežu golmana Mateje Premovića.

Tačka na ovaj susret stavljena je u 66. minutu kada su inđijski fudbaleri izveli kontranapad, a u pokušaju da spreče pogodak, defanzivci Metalca su se spetljali i Veljko Mijailović je zatresao sopstvenu mrežu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fk Inđija (@fk_indjija_)

 

- Prva liga Srbije, 11. kolo:

Metalac (Gornji Milanovac) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 0:2 (0:1)

Strelci: V. Janjić 18`, V. Mijailović 66`(a.g.)

Stadion: FK Metalac, Gornji Milanovac

Gledalaca: 150

Sudija: Igor Kovačević

Žuti kartoni: N. Žakula, V. Mijailović, N. Milošević (Metalac)

Metalac (Gornji Milanovac): Premović, Abah, Aleksić (Arambašić), Bačkulja, Bulatović, Ilić (Ouanda-Adonija), Maksimović (Žakula), B. Mijailović, V. Mijailović, Mina Nazarit (Milinković). Trener: Miloš Obradović

Inđija Toyo Tires (Inđija): Čupić, Desančić, Janjić (Kojić), Maričić (Mitrović), Mijailović, Radosavljević (Kukolj), S. Stojanović (Đorđević), Subotić (M. Stojanović), tešić, Vuković, Đoković. Trener: Jovan Golić

Narednog vikenda ekipa Metalca dočekuje Jedinstvo Sa Uba i pokušaće da se trijumfom vrati na željeni kolosek, dok će ekipa Inđije Toyo Tires na svom stadionu dočekati lazarevačku Kolubaru.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kizo kizo

08.10.2023 18:32

Krupnim koracima grabe tamo gde im je mesto!!! Srpska liga zapad!!! Lažu, nije bilo 150 gledalaca!!!