NOVOSAĐANI POČISTILI LIDERA: Nedeljni matine u "srpskoj Atini" doneo smenu na vrhu tabele! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.10.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon susreta devete takmičarske runde, potpuno je jasno da će se do okončanja takmičenja voditi velika borba za sam vrh tabele.

NOVOSAĐANI POČISTILI LIDERA: Nedeljni matine u "srpskoj Atini" doneo smenu na vrhu tabele! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

U novosadskom naselju Liman gostovao je lider dosadašnjeg toka vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, a krajnji rezultat meča svakako može najviše da raduje ljubitelje fudbala u severnoj srpskoj pokrajini, s obzirom da je potpuno jasno da će se do poslednjeg kola voditi velika borba nekolicine klubova kada je u pitanju šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Ekipa Kabela je na svom stadionu, pred dobro popunjenim tribinama dočekala GFK Sloven iz Rume, ekipu koja je do navedenog susreta držala lidersku poziciju na tabeli.

Tokom prvih 45 minuta igre viđena je uglavnom ravnopravna igra dva protivnika, ali su domaćini u samom finišu poluvremena stigli do rezultatske prednosti.

Igrao se 43. minut susreta i domaćin je imao slobodan udarac nakon kojeg je lopta ubačena u šesnaeterac gostiju. Odbrambeni fudbaleri ekipe iz Rume su intervenisali, ali je lopta stigla do Petrovića koji je razantnim udarcem sa više od dvadeset metara doneo veliku radost domaćim ljubiteljima fudbala.

Već na startu drugog poluvremena usledio je novi šok za goste. Ponovo je Novaković centrirao u šesnaesterac Rumljana, a najviši u skoku bio je Batos i Šegavac je po drugi put vadio loptu iz mreže.

Nadu gostima da mogu stići di preokreta doneo je Ilić u 67. minutu nakon sjjno izvedene polukontre, ali samo sedam minuta kasnije kardinalnu grešku Savinovića koristi Milisavljević i mreža Rumljana se trese po treći put.

 

- Srpska liga Vojvodina, 9. kolo:

Kabel (Novi Sad) - GFK Sloven (Ruma) 3:1 (1:0)

Strelci: Petrović 43, Batos 53, Milisavljević 74; Ilić 67

Stadion: FK Kabel, Novi Sad

Narednog vikenda ekipa Kabela gostuje OFK Kikindi, dok će GFK Sloven u Rumi dočekati sastav Tise iz Adorjana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading