DETONACIJA: Nekadašnji fudbaler Arsenala stigao u "srpsku Atinu"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.10.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub okreće novi list...

DETONACIJA: Nekadašnji fudbaler Arsenala stigao u "srpsku Atinu"!

Foto: FK Veternik

Fudbaleri Veternika iz istoimenog naselja u okviru grada Novog Sada, već treću sezonu u kontinuitetu takmiče se u okviru južne grupe Vojvođasnkog fudbala, a želja svih u klubu jeste da se klub u dogledno vreme ponovo domogne trećeg stepena klupskog takmičenja, Srpske lige Vojvodina u kojoj su se poslednji put nalazili u takimčarskoj 2011/12 godini.

U aktuelnoj sezoni ekipa iz Veternika je zabeležila tri pobede i pet poraza i u ovom momentu sa devet osvojenih bodova zauzima desetu poziciju na tabeli. Interesnatno je napomenuti da je ekipa nakon dve startne pobede, zabeležila tokom avgusta i septembra pet uzastopnih neuspeha, što je prouzrokovalo i smenu na trenerskoj klupi.

Kako se nezvanično saznaje novi šef stručnog štaba ekipe Veternika, biće Damir Dakić.

- Damir Dakić:

Datum rođenja: 26. novembar 1976. godine

Mesto rođenja: Zrenjanin

Pozicija u timu: centralni bek

Foto: YouTube.com/printscreen/Vojvodjanski.com

Novi trener stigao u Veternik - Damir Dakić

 

Reč je o četrdesetšestogodišnjem stručnjaku koji je ne tako davno sa klupe predvodio ekipu Bečeja 1918 i koji je tokom igračke karijere, između ostalih klubova, nosio opremu ruskog Arsenala iz Tule, kao i jermenskih klubova Banants i Bentonit.

Igračku karijeru je okončao 2010. godine u dresu novosadskih "kanarinaca".

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Veternika u subotu 7. oktobra sa početkom od 15 časova, gostuje u Novoj Pazovi, ekipi Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading