VELIKI POSAO JE OBAVLJEN: Navijači su stvari preuzeli u svoje ruke - još jednom se pokazalo koliko su privrženi klubu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.10.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči subotnjeg derbija stadion je doveden do perfekcije.

VELIKI POSAO JE OBAVLJEN: Navijači su stvari preuzeli u svoje ruke - još jednom se pokazalo koliko su privrženi klubu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka u dosadašnjem delu Vojvođanske lige Jug zabeležili su tri trijumfa i pet poraza, a posebno sve u redovima nekadašnjeg člana elitnog ranga zabrinjava činjenica da su plavo-beli ostvarili tri uzastopna poraza i to protiv novosadskog Indeksa (0:2), starobanovačkog Dunava (1:2) i Radničkog iz Šida (3:2) što je ekipu dovelo do 12. pozicije na tabeli.

Ekipu u subotu 7. avgusta očekuje derbi susret protiv temerinskog TSK-a, a uoči predstojećeg meča, na popualrnom stadionu "Livadice" obavljena je akcija velikog čišćenja u režiji pristalica kluba.

Oko tridesetak navijača, uzrasta od osam do preko 70 godina, učestvovalo je u akciji u kojoj su čupali korov, skidali polomljene stolice, odnosili šut i plastične flaše, a u planu je i farbanje ograde na stadionu.

Popularni "Đavoli" su time u velikoj meri doprineli da se svaki posetilac, koji dođe na stadion oseća mnogo komfornije i prijatnije nego do sada.

Kada je reč o već pomenutom duelu devete takmičarske runde, ekipe Mladosti iz Bačkog Jarka i temerinskog TSK-a sastaće se u subotu 7. oktobra sa početkom od 15 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading