HVALA NAVIJAČIMA: I kada ne ide sve po planu, verna publika je uz svoj klub! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir vorih

Sport

05.10.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodovi nisu osvojeni, ali su u klubuzadovoljni jednom činjenicom.

HVALA NAVIJAČIMA: I kada ne ide sve po planu, verna publika je uz svoj klub! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vrelo Sport

Fudbalski klub Vrelo Sport iz Vrela osnovan je 2015. godine i od prvog dana kako se uključio u nacionalna takmičenja, beleži sjajne rezultate.

Iz godine u godinu crveno-beli su preskakali jedan, po jedan rang takmičenja, da bi prethodne takmičarske godine, nakon pet sezona u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske, stigli i do zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Ovim rangom takmičenja niko se među crveno-belima ne zadovoljava, ali se pokazalo da je treći stepen srpskog klupskog fudbala, barem trenutno rang u kojem se ekipa iz Vrela ne može boriti za sam vrh tabele, ali svkako niko ne želi da vidi tim u borbi za opstanak.

I pored svega, navijači godinama unazad prepoznaju rad i ispunjavaju tribine stadiona u Vrelu. Tako je bilo i prethodnog vikenda kada je gostovala ekipa Sloge iz Požege. Gosti su kući otišli pevajući, zabeležili su trijumf minimalnim rezultatom 1:0, ali je rukovodstvo Vrelo Sporta uputilo zahvalnicu svojim navijačima koji su i ovoga puta bili uz svoj klub i ispunili tribine do poslednjeg mesta.

 

Trener Vrelo Sporta je po okončanju meča i pored poraza istakao zadovoljstvo:

- Kada dominirate protiv Sloge iz Požege gotovo čitavu utakmicu morate biti zadovoljni igrom.Ponosan sam na moje igrače!Čestitam ekipi Sloge na pobedi,takodje moram reći da je sudjenje bilo odlično osim u situaciji kada je poklonjen penal gostima.Hvala i ljudima na izuzetnoj poseti.

Foto: FK Vrelo Sport

Trener crveno-belih iz Vrela

 

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Vrelo Sporta u subotu 7. oktobra sa početkom od 15 časova gostuje u Požarevcu ekipi Mladosg radnika 1926.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading