PRESTONICA DOBILA JOŠ JEDNU FUDBALSKU LEPOTICU: U filmu su na njemu igrali Moša i Tirke, a sada je terenom zaplesao selektor Stojković! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.10.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd može da se pohvali još jednim fudbalskim zdanjem.

PRESTONICA DOBILA JOŠ JEDNU FUDBALSKU LEPOTICU: U filmu su na njemu igrali Moša i Tirke, a sada je terenom zaplesao selektor Stojković! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FSB

Na terenu podno Nebojšine kule sniman je jedan deo filma "Montevideo, Bog te video", a ubuduće će se na njemu, zahvaljujući Fubalskom savezu Srbije, Fudbalskom savezu Beograda i opštini Stari grad, razvijati neki novi mladi fudbaleri koji će pokušati da dosegnu legendarne srpske fudbalske zvezde, Mošu i Tirketa.

Danas je delegacija Fudbalskog saveza Beograda, na čelu sa predsednikom Markom Zdravkovićem i generalnim sekretarom Milošem Mirkovićem, prisustvovala svečanom otvaranju novog terena Fudbalskog kluba GSP Polet Dorćol.

 

Radi se o modernom terenu sa veštačkom podlogom koji je napravljen u saradnji Fudbalskog saveza Srbije, Fudbalskog saveza Beograda i Gradske opštine Stari grad.

Počasni udarac je izveo selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković koji je izazvao i najveću pažnju najmlađih, a svečanosti su prisustvovali predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović, zamenik predsednika Aleksandar Todorović, predsednik Skupštine Dušan Petrić, članovi Veća opštine, predsednik Fudbalskog kluba „Dorćol –Polet“ Miodrag Mića Sovtić sa saradnicima, legendarni golman Stevan Stojanovic.

 

 

Predsednik FSB i član izvršnog odbora FSS, Marko Zdravković, je tom prilikom izjavio:

- Ovo je samo deo jednog velikog projekta, nastavak procesa infrastrukturne revolucije započete od strane Fudbalskog saveza Srbije, uz veliku pomoć države Srbije i lokalnih samouprava. Sve čestitke rukovodstvu našeg Saveza koje se trudi da obezbedi maksimalne uslove za razvoj fudbalskih talenata, budućih šampiona. Želeo bih da se zahvalim čelnicima Opštine Stari grad na uloženom naporu prilikom realizacije ovog projekta. ‘Polet Dorćol’ kao klub sa velikom tradicijom zaslužuje da organizaciju svih struktura podigne na viši nivo, a ovaj teren će im pomoći da privuku još veći broj dečaka i devojčica željnih fudbalske afirmacije - rekao je prvi čovek beogradskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading