VELIKI RADOVI NA STADIONU SU OKONČANI: Komfor je sada maksimalan - navijači će ubuduće uživati u partijama svojih ljubimaca!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.10.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I klubovi najnižih rangova takmičenja, uveliko rade na poboljšanju infrastrukturnih uslova na svojim sportskim objektima.

VELIKI RADOVI NA STADIONU SU OKONČANI: Komfor je sada maksimalan - navijači će ubuduće uživati u partijama svojih ljubimaca!

Foto: FK Mladost Donji Katun

Fudbaleri Mladosti iz Donjeg Katuna već treću sezonu uzastopno takmiče se u okviru Druge Rasinske okružne lige, ali klub pored želje da na zelenom tepihu ostvari što bolje rezultate, uveliko radi na poboljšanju infrastrukturnih uslova na svom stadionu.

Prethodnog vikenda sportski kolektiv iz Donjeg Katuna savladao je na svom terenu imenjaka iz Toljevca rezulataom 4:2, a publika je na navedenom susretu imala prilike da meč prati sa novoizgrađenih tribina.

Agilno rukovodstvo je izgradilo dva reda tribina na kojima su postavljene stolice, a uz navedeno je postavljena i nova ograda.

Republika

Foto: FK Mladost Donji Katun

Nova tribina je izgrađena

 

Već sada je potpuno jasno da infrastrukturni uslovi koje poseduje ekipa Mladosti iz Donjg Katuna već sada prevazilazi aktuelni rang takmičenja, a ostaje nada da će klub unuduće zabeležiti bolja ostvarenja na terenu i vratiti se u prvi rang rasinskog fudbala u kojem su se poslednji put takmičili u sezoni 2020/21.

Kada je reč o rezultatima u takmičarskoj 2023/24 godini, Mladost je u osam utakmica zabeležila četiri trijumfa i isto toliko poraza i u ovom momentu sa deset osvojenih bodova zauzima desetu poziciju na tabeli. treba napomenuti da je klub kažnjen oduzimanjem dva boda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading