NEMA STAJANJA: Šampion gazi - upisana je nova prvenstvena trojka!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.10.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija dobrih rezultata je nastavljena.

NEMA STAJANJA: Šampion gazi - upisana je nova prvenstvena trojka!

Foto: FK Crni Vitez Kalište

Fudbaleri Crnog Viteza 1924 iz Kališta prethodne sezone u okviru Opštinske lige Malo Crniće, ubedljivo su stigli do šampionskog pehara i plasmana u viši rang takmičenja.

Tamo gde su stali u prethodnoj, nastavili su i u novoj takmičarskoj godini i nakon šest prvenstvenih duela u Međuopštinskoj ligi Mlava, sa skorom od pet pobeda i jednog remija, nalaze se na liderkoj poziciji.

Prethodnog vikenda Crni Vitez 1924 je nakon rezultatskog preokreta savladao ekipu Borca u Vukovcu.

U navedeni susret gosti su ušli osetno oslabljeni. Na golu nije bilo Vukana Rujevića, a njegovo mesto zauzeo je trener Dejan Dinić 

Sedamdesetak ljubitelja fudbala prisustvovalo je zanimljivoj fudbalskoj predstavi u kojoj je domaćin tokom prvog perioda igre iskoristio grešku u poslednjoj liniji tima iz Kališta i stigao do rezultatske prednosti.

Foto: FK Crni Vitez Kalište

Crni Vitez gazi ka novoj tituli

 

Nastavak susreta donosi dlako bolju igru gostiju i u takvoj konstalaciji snaga na terenu Crni Vitez 1924 stiže do poravnanja rezultata. Stokić se našao u situaciji "oči u oči" sa čuvarom mreže Borca i nije mu bilo teško da zatrese mrežu. Igrao se 70. minut.

Samo sedam minuta kasnije Virijević je naterao sve prisutne da ustanu i upute mu aplauze na otvorenoj sceni. Fudbaler Crnog Viteza 1924 je nakon kmbinacije gostiju, ušao u dribling, namestio je loptu na levicu, a zatim je usledio udarac sa tridesetak metara i lopta je "ubila pauka" u samom gornjem uglu gola domaćeg sastava.

Do kraja susreta mogao je domaćin da stigne i do poravnanja rezultata, ali zahvaljujući gostujućem čuvaru mreže, promene rezultata nije bilo.

- Međuopštinska liga Mlava, 6. kolo:

Borac (Vukovac) - Crni Vitez 1924 (Kalište) 1:2 (1:0)

Strelci za Crni Vitez 1924: Stokić u 70. i Virijević u 77. minutu

Stadion: FK Borac u Vukovcu

U narednoj takmičarskoj rundi aktuelni lider šampionata Crni Vitez 1924 dočekuje u Kalištu ekipu Soko iz Krvije, dok će Borac gostovati u Krepoljinu ekipi Rudara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading