NOVI NEUSPEH: Prošlosezonski predstavnik Srbije na međunarodnoj sceni i dalje ne zna za trijumf!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva kola i isto toliko neuspeha, aktuelno su ostvarenje.

NOVI NEUSPEH: Prošlosezonski predstavnik Srbije na međunarodnoj sceni i dalje ne zna za trijumf!

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri Miljakovca prethodnu sezonu u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" okončali su na petoj poziciji sa skorom od 12 pobeda, dva remija i deset poraza, a klub je istovremeno bio i predstavnik Srbije na međunarodnoj sceni, učestvujući u takmičenju pod nazivom "Feniks trofej" koji obuhvata amaterske fudbalske klubove sa prostora Starog kontinenta.

U aktuelnoj sezoni popularna "radnička klasa", usled promena u sistemima takmičenja, nalazi se u Međuopštinskoj ligi Beograd - "grupa B" i na startu nove takmičarske godine ne beleži očekivane rezultate.

"Radnička klasa" je na startu nove sezone doživela poraz na svom terenu minimalnim rezultatom 0:1 od ekipe Resnika, a prethodnog vikenda gostovali su u Lepušnici gde su se sastali sa ekipom T6 NIKA Lepušnica.

Domaćin je do prednosti stigao u 12. minutu kada je mrežu golmana Miškovića zatresao Igor Šehapi. Međutim, Miljakovac polovinom prvog perioda igre nakon sjajnog lob udarca Čedomira Milojevića sa ivice kaznenog prostora stiže do poravnanja rezultata, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Foto: FK Miljakovac

"Radnička klasa" mora bolje

 

U nastavku susreta domaćin u samo četiri minuta rešava pitanje pobednika. Mrežu Miljakovca su zatresli Marko Keča u 57. i Uroš Milinković u 61. minutu i bilo je jasno da se gosti ne mogu vratiti u ovaj susret.

Konačnih 4:1 u korist T6 NIKA Lepušnice psotavio je u finišu meča Marko Keča svojim drugim pogotkom na susretu.

- Međuopštinska liga Beograd - "grupa B", 2. kolo:

T6 NIKA Lepušnica (Lepušnica) - Miljkovac (Beograd) 4:1 (1:1)

Strelci: I. Šehapi 12, M. Keča 57, 83, U. Milinković 61; Č. Milojević 26

Stadion: FK Lepušnica

Sudija: Danilo Ljubičić (Beograd)

Žuti kartoni: V. Kečan (T6 NIKA Lepušnica); S. Dimitrov (Miljakovac)

T6 NIKA Lepušnica (Lepušnica): Mladenović, Javorina, Milić, Prodanić, Gojčinović, Keča, Šehapi, Prlja, Milinković, Aranđelović, Kečan.

Miljakovac (Beograd): Mišković, Zdravković, Ćirković, A. Milojević, Georgijev, Petković, Ranković, Tanasković, Dimitrov, Č. Milojević, Jovanović

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Miljakovca dočekuje OFK Crvenku iz Borče, dok će sastav iz Lepušnice gostovati OFK Lugu 2020.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading