NISU SE POTROŠILI ZA KLUB, ZA GRB: Grmela je svlačionica - trener nije krio nezadovoljstvo nakon izdanja svojih izabranika!

Autor: Vladimir vorih

Sport

02.10.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatno su u Loznici iznenađeni izdanjem svojih ljubimaca u tek odigranom derbiju.

NISU SE POTROŠILI ZA KLUB, ZA GRB: Grmela je svlačionica - trener nije krio nezadovoljstvo nakon izdanja svojih izabranika!

Foto: Starsport

Fudbaleri Loznice smatrani su jednim od glavnih favorita za osvajanje prve pozicije u ovosezonskoj Srpskoj ligi Zapad, ali ostvarenja nakon sedam odigranih mečeva jasno pokazuju da put ka prvoligaškom karavanu neće biti "posut ružama".

U derbiju sedme takmičarske runde zeleno-beli su na stadionu "Stobeks" u Klupcima dočekali lokalnog rivala, ekipu valjevske Budućnosti Krušik 2014 i nakon prvog poluvremena činilo se da su Lozničani na dobrom putu da stignu do važnih bodova. Međutim, u nastavku susreta je usledio neverovatan pad, Valjevci su do vrha napunili mrežu zeleno-belih i na kraju slavili sa ubedljivih 4:1.

Foto: Starsport

Problemi - trener Aleksandar Janjić

 

Nakon okončanja susreta trener Lozničana Aleksandar Janjić "nije imao dlake na jeziku":

- Onda kada je trebalo da pojačamo ritam, kada smo uveli sve iskusnije igrače, trebalo bi da su i kvalitetniji, nisu dali ono što je trebalo da daju, nisu se potrošili za klub, za grb. Imali smo kod rezultata 1:1 u jednoj šansi dva zicera i da smo poveli, naravno da bi sve bilo drugačije. Ovako, primili smo gol ponovo, još jednom, za 1:1 neshvatljivom greškom golmana. Ovo je već treći put. To je previše za ekipu koja hoće da ide napred, koja je na početku sezone bila favorit. Jednostavno, kako god da krenemo, mi primimo ni iz čega gol. Posle toga ovi momci su se zatvorili i na kontru sa nam dali ta tri gola, svaka čast, zasluženo jer mi nismo uradili defanzivno ništa što je trebalo. Imali smo pet novih igrača u ekipi, a izgledalo je kao da smo igrali 80 minuta sa tih novih pet. Baš sam nezadovoljan i videću u narednim danima šta ću da radim i kako dalje - istakao je za "Lozničke Novosti" trener zeleno-belih.

Nakon bolnog poraza od valjevske Budućnosti Krušik 2014, Lozničani imaju nedelju dana da se pripreme za naredno iskušenje koje sledi u subotu 7. oktobra kada će zeleno-beli u Čajetini gostovati ekipi Zlatibora koja nakon dva uzastopna remija (Jošanica Novi Pazar 0:0 i Real Podunavci 1:1) svakako želi da stigne do tri boda i ostane u trci za vrh tabele.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading